Jedrek71 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Monitor to HP A4311A 20cali.Problem wygląda w ten sposób że są w zasilaczu 2 tranzystory,ktore siadają.Po wymianie tranzystory chodzą dzień dwa i kicha.Monitor jest już w drugim warszawskim servisie i panowie po parokrotnej wymianie tych 2 elementów,wycofująsię z szukania przyczyny.Tzn nie opłaca im się.Czy jest ktos w wawie kto mi to naprawi?I za jaką sume?Czekam na pomoc,sugestje,informacje!Mój nr gg=>3498065 albo jedrek71@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 W Wawie moze nie ma , ale w Lubaniu owszem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek71 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Mam nadzieję ze to nie zart?Proszę napisać czy to daleko od wawy i np. kto i co itd.Poprawka rozomiem zę ty best-boy bys się podjoł-jesli tak to zagagaj na gg to się dogadamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Tak daleko, ze prawie dalej sie nie da ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek71 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Best boy by zrobił,ale może ktos bliżej??[rzczywiscie daleko] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Best boy by zrobił,ale może ktos bliżej??[rzczywiscie daleko]Poczekajmy az monit wroci z serwisu i az ta karteczke znajdziesz, wtedy dokladniej napiszesz , moze ktos sie jednak zglosi z Wawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...