Skocz do zawartości
Gość

Węże igielitowe z MCS.PC.PL (nie Ehaim)

Rekomendowane odpowiedzi

czy ktos juz uzywa tych wezy w swoim WC ??? jak one sie sprawuja w budzie , bo chce miec cale chlodzonko w kompie i nie wiem czy one sie dobrze ukladaja , dodam ze kolo mnie nigdzie nie ma wezy 16/20 , a jak sa to se wzmacniane linka i sa beznadziejne a na ehaima szkoda talarow , z gory dzieki za odpowiedzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezdzilem po w/w hipermarketach kolo mnie i nie maja takich przezroczystych , a jak maja to gymowe nie igielitowe i one sie strasznie zalamuja , dlatego chialbym sie dowiedziec czy ten waz z mcsa jest dobry bo bede zmuszony go ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam te weze, twarde sa jak sku... ale przynajmniej sie nie zalamuja... Luk od cpu do gpu wytrzymuja spokojnie, tyle ze u mnie zzielenialy (chlodze woda z algolem...). Ladnie trzymaja sie kroccow, ale ogolnie rzecz biorac bez rewelacji. Aaaaa, po mocnym podgrzaniu robia sie mieciutkie i elastyczne - waz 12/16 wszedl na kadeta 15mm. Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lspider ja wiem ze sa ogolnie dostepne w hipermarketach budowlanch ale u mnie ich nie , sa tylko gumowe i jest z nimi totalna kupa , wiec musialem zamowic w mcs

To wiem, bo już to pisałeś, a Ja napisałem, że to takie same i dobrze się układają!

Mam też węże Tygonowe, ale w moim układzie nie są za dobre, bo się załamują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi