Gość Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 czy ktos juz uzywa tych wezy w swoim WC ??? jak one sie sprawuja w budzie , bo chce miec cale chlodzonko w kompie i nie wiem czy one sie dobrze ukladaja , dodam ze kolo mnie nigdzie nie ma wezy 16/20 , a jak sa to se wzmacniane linka i sa beznadziejne a na ehaima szkoda talarow , z gory dzieki za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Ja mam igielitowe i wszystko schowane w budzie. Można je kupić w większości supermarketów typu Obi, LM, Castorama... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 jezdzilem po w/w hipermarketach kolo mnie i nie maja takich przezroczystych , a jak maja to gymowe nie igielitowe i one sie strasznie zalamuja , dlatego chialbym sie dowiedziec czy ten waz z mcsa jest dobry bo bede zmuszony go ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 nikt z forum nie ma tych wezy u siebie w kompie ??? :( zamowilem je bo nie mam wyjscia , jak dostane je to napisze czy warto czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 To są te same węże, ale w supermarketach są tańsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eq4ever Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 ja mam te weze, twarde sa jak sku... ale przynajmniej sie nie zalamuja... Luk od cpu do gpu wytrzymuja spokojnie, tyle ze u mnie zzielenialy (chlodze woda z algolem...). Ladnie trzymaja sie kroccow, ale ogolnie rzecz biorac bez rewelacji. Aaaaa, po mocnym podgrzaniu robia sie mieciutkie i elastyczne - waz 12/16 wszedl na kadeta 15mm. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 lspider ja wiem ze sa ogolnie dostepne w hipermarketach budowlanch ale u mnie ich nie , sa tylko gumowe i jest z nimi totalna kupa , wiec musialem zamowic w mcs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 lspider ja wiem ze sa ogolnie dostepne w hipermarketach budowlanch ale u mnie ich nie , sa tylko gumowe i jest z nimi totalna kupa , wiec musialem zamowic w mcs To wiem, bo już to pisałeś, a Ja napisałem, że to takie same i dobrze się układają! Mam też węże Tygonowe, ale w moim układzie nie są za dobre, bo się załamują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 thx za odpwoiedzi , jutro powinny byc u mnie o ile nie bedzie zadnych opuznien po stranie sprzedajacego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 też mam igielit i wbrew obiegowym opiniom, jeszcze mi nie stwardniał (mam ok. 2 miechy). Może dlatego że woda jest dość chłodna (sprawdzane organoleptycznie) ;). Po dobrym podgrzaniu wcisnąłem 10/12 na kolanko 15mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...