czarodziej007 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 No właśnie jak mam zrobić nie widoczne w systemie winows konto użydkownika :?: Tak żeby tam było a żeby go nie było widać w spisie użytkowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Moze wystarczy zmienic tryb logowanie do systemu. panel sterowania - konta uzytkowników - zmien sposob logowania i wylogowywania uzytkownikow - i odznacz tam obie opcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 dzies w rejestrze mozna ustawić zeby nie wyswietlało konta na ekrani logowania i w panelu sterowania>konta uzytkowników tylko gdzie dokladnie to jest to nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 o ile pamietam to zalatwia to program 'TweakXP' lub jeden programik z pakietu 'TuneUp Utilites 2003'.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 PPM na MÓJ KOMPUTER>zarządaj>Użytkownicy i PPM na tego użytkownia, które ma być niewidoczny podczas logowania>Właściwości>Konto jest wyłączone. U mnie działa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...