Skocz do zawartości
boss

Gdzie kupic??

Rekomendowane odpowiedzi

:arrow: czy nie orientujecie sie, gdzie w Krakowie dostane jakis przyzwoity cooler do GPU montowany na zaczepach 'po przekątnej'?  :?

Jak chcesz to Ci sprzedam orange orba praktycznie nieużywany miałem go raz przez tydzień na mostku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: czy nie orientujecie sie, gdzie w Krakowie dostane jakis przyzwoity cooler do GPU montowany na zaczepach 'po przekątnej'?  :?

www.4max.pl i wszystko jasne 8)

O dziś dowiedziałem się że mieszkam w Katowicach a cały czas myślałem ze w Krakowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobacz do sklepu "anis" na krowoderskiej co prawda ja u tych CIECI juz nic nie kupie (sprzedawcy nie dośc że lamerzy nie wiedzą o co chodzi a na dodatek tego jest jaki grubas blondyn taki co mu sie gęba nie zamyka i wszystko zachwala a przy tym h..a sie zna) ale tam powinni mieć jakiś wybór coolerków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobacz do sklepu "anis" na krowoderskiej co prawda ja u tych CIECI juz nic nie kupie (sprzedawcy nie dośc że lamerzy nie wiedzą o co chodzi a na dodatek tego jest jaki grubas blondyn taki co mu sie gęba nie zamyka i wszystko zachwala a przy tym h..a sie zna) ale tam powinni mieć jakiś wybór coolerków

hehe - wiem o ktorym grubasie mowisz...

kiedys kupowalem drukarke - niedroga, bo z kasa cienko... poszedlem do niego po porade, a gosc mi z tekstem, ze on by to sobie k** najchetniej kupil kolorowa laserowke, wiec tak zesmy sobie pogadali, hehe, dupek i tyle! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...