Gość pikolo6 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Jak można założyć Zalmana ZM-NB47J na mostek północny ABITA IS7-E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Hmm pomyslmy. Wedlug instrukcji? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pikolo6 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 ale o to chodzi że są tylko mocowania na kołeczki a ja mam na abicie inne mocowanie. Na druciki takie chaczyki zapinane do płytki. ale o to chodzi że są tylko mocowania na kołeczki a ja mam na abicie inne mocowanie. Na druciki takie chaczyki zapinane do płytki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Poszukaj sprezynujacego drucika i zrob zapinke:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Ja sobie zamiast zalmana kupiłem Revolteca i jestem happy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pikolo6 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 ja właśnie zmieniłem zdanie też chce założyć tego Revolteca tylko potrzebna mi jest do niego zapinka ze starego wiatraczka abita ta po prawo nie wiecie może skąd go kupić czy coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...