crackers Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Pożyczyłem od kolegi nagrywarkę 8x SAMSUNGa. To model 408B. Chciał, żeby wgrać mu firmware'a. No i ja sobie pomyślałem czy by mu nie wgrać firmware'a od wesji 212, która ma 12x. Z wyglądu obie nagrywarki są identyczne. Jedyna różnica to to, że wersja 8x ma bufor 2MB, a wersja 12x - 8MB. Czy ważny jest rozmiar bufora aż tak, żeby zrąbać nagrywarkę??? Chodzi mi o to jakbym wgrał firmware'a do 12x... Od czego jest zależny rozmiar bufora, czy od jakiejś kości wewnątrz??? Za odpowiedzi będę bardzo wdzięczny.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 ja myślę tak gdyby hdd miały biosa to bym kupił 40 GB i wgtrał muy bios 80 GB i fajnie by było nie nie i jeszcze raz nie nagrywarki by musiały być identyczne co do joty to nie przejdzie sam wygląd o niczym nie świadczy tak się składa że Teac 4x wygląda tak samo jak Teac 24x i co mam kupić tą 4 i wgrać nbios od 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Z tego co wiem ten nomer przechodzil z jakas nagrywara... ale w tym przypadku to raczej malo prawdopodobne.. najlepiej poszukaj na news-grupie cdrinfo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 8) ... 1. Na 99,9999...9 % - nagrywarka padnie po takiej aktualizacji 2. Na jakiejś nagrywarce dało się z 4 - 8 zrobić (chyba Teac) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 ricoh tak mial ze z 4 na 8 mozna bylo zrobic no i chyba kiedys LG ale juz nei pamietam dokladnie z jakim modelem ale z zadna inna tak juz nie mozna bylo za kazdym razem jest to jednak inna elektronika te ricohy niczym po za pudelkiem sie od siebie nie roznily i dlatego mozna bylo wgrac nowy bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budasty Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Można tak było zrobić na Teacu x4 ale w tym przypadku skończy się to padem nagrywarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...