_siomek Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Witam Jestem nowym uzytkownikiem forum więc prosze o wyrozumiałośc CHciałem sie spytać ile bym z tej KArty (co jest w temacie topicu) Wycisną.... ? Prosze o pomoc mam naniej zamontowany wiatrak tracera 5000 obr ponad :D Więc chłodzi dobrze A jest podkręcony rdzeń z 250@280 lecz pamieci sie grzeją nawet jak przekrece je o 40 mhz ... wiec ich niepodkręcałem Chciałem sie spytać dlaczego program (power strip) PO kilkunastu minutach wraca do ustawień fabrycznych ? I jeszcze jaki Program byscie mi polecili do kręcenia karty ATI (oprócz Power stripa i Ati toola) ?? Jesli taki topic był to prosze mnie przekierowaćbo ja niemogłem znaleźć... Pozdrawiam !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siomek Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Edit // PRzepraszam że napisałem 2 posty koło siebie ... Chciałem sie jeszcze na jakiech kosciach pracująte grafiki (Radeon 9200 Sapphire 128ddr 128bit) ?? 4 n.s ?? 5 n.s ?? PRosze o pomoc (chciałbym taką dokładną:D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Witam Jestem nowym uzytkownikiem forum więc prosze o wyrozumiałośc CHciałem sie spytać ile bym z tej KArty (co jest w temacie topicu) Wycisną.... ? Prosze o pomoc mam naniej zamontowany wiatrak tracera 5000 obr ponad :D Więc chłodzi dobrze A jest podkręcony rdzeń z 250@280 lecz pamieci sie grzeją nawet jak przekrece je o 40 mhz ... wiec ich niepodkręcałem Chciałem sie spytać dlaczego program (power strip) PO kilkunastu minutach wraca do ustawień fabrycznych ? I jeszcze jaki Program byscie mi polecili do kręcenia karty ATI (oprócz Power stripa i Ati toola) ?? Jesli taki topic był to prosze mnie przekierowaćbo ja niemogłem znaleźć... Pozdrawiam !! Polecam Ci program Riva Tuner, sam uzywam i nie narzekam, pewnie jak wiekszosc forumowiczow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David_69 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 jak kolega wyżej polecam Riva Tuner, a ustawienia wracają do fabrycznych w momęcie kiedy nie przestawisz ustawień tego programu. Tu znajdziesz instrukjcje: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=736...=9200&&start=30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...