Skocz do zawartości
_siomek

Sapphire Radeon 9200 Atlantis 128ddr 128bit

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Jestem nowym uzytkownikiem forum więc prosze o wyrozumiałośc

CHciałem sie spytać ile bym z tej KArty (co jest w temacie topicu) Wycisną.... ?

Prosze o pomoc mam naniej zamontowany wiatrak tracera 5000 obr ponad :D Więc chłodzi dobrze A jest podkręcony rdzeń z 250@280 lecz pamieci sie grzeją nawet jak przekrece je o 40 mhz ... wiec ich niepodkręcałem

Chciałem sie spytać dlaczego program (power strip) PO kilkunastu minutach wraca do ustawień fabrycznych ?

I jeszcze jaki Program byscie mi polecili do kręcenia karty ATI (oprócz Power stripa i Ati toola) ??

Jesli taki topic był to prosze mnie przekierowaćbo ja niemogłem znaleźć...

Pozdrawiam !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Jestem nowym uzytkownikiem forum więc prosze o wyrozumiałośc  

CHciałem sie spytać ile bym z tej KArty (co jest w temacie topicu) Wycisną.... ?

Prosze o pomoc mam naniej zamontowany wiatrak tracera 5000 obr ponad :D Więc chłodzi dobrze A jest podkręcony rdzeń z 250@280 lecz pamieci sie grzeją nawet jak przekrece je o 40 mhz ... wiec ich niepodkręcałem  

Chciałem sie spytać dlaczego program (power strip) PO kilkunastu minutach wraca do ustawień fabrycznych ?  

I jeszcze jaki Program byscie mi polecili do kręcenia karty ATI (oprócz Power stripa i Ati toola) ??  

Jesli taki topic był to prosze mnie przekierowaćbo ja niemogłem znaleźć...  

Pozdrawiam !!

Polecam Ci program Riva Tuner, sam uzywam i nie narzekam, pewnie jak wiekszosc forumowiczow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi