Srokus Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 nalej tylko wody z Borygo i powinno byc git albo demineralizowana i petrygopodejrzewam ze o to chodzilo dziungwaj'owi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 mam nadzieje bo jeśli nie to :lol: ale podobno borygo jest inne niż petrygo (bardziej żrące) :?: (tak facet na stacji powiedział) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 nie chce cie urazić ale jeśli twierdzisz że demi i petrygo to to samo to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to w różne płyny :lol: ty qwa jestes taki zamotany czlowieku obudz sie :evil: chodzi mi ze petrygo i borygo to jedno i to samo. pomysl troche zanim cos napiszesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 buaheheaheaheaheaheaheaheaheahea 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol: looool czlowieku demineralizowana to woda (inaczej destylowana) a petrygo to plyn chlodniczy z glikolem co za looool :P :P :P a ty skad sie wzioles z kosmosu nastepny lol :evil: poczytaj troche topic od poczatku a nie przeczytałes ostatniego posta nie wiesz o co chodzi i pieprzysz za przeproszeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 mam nadzieje bo jeśli nie to :lol: ale podobno borygo jest inne niż petrygo (bardziej żrące) :?: (tak facet na stacji powiedział) słuchaj wszystkich to zima bedziesz chodził w sandałach ehhhhhhhhhhhhhhhh szkoda gadac Srokus - polac mu dobrze mówi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 no nie wiem , jak odsysałem borygo i petrygo z wc to mialy inny ekhm.. smak :lol: a po co 3 posty jeden pod drugim ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 no nie wiem , jak odsysałem borygo i petrygo z wc to mialy inny ekhm.. smak :lol: a po co 3 posty jeden pod drugim ???? ale te same dzialanie :D a i pewnie inny kolor z innym odcieniem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 o włąśnie !!! to samo działanie a te same płyny to są 2 różne rzeczy !!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Petrygo jest lepsze bo jest tansze :D najlepszy plyn jaki znalazlem to Carrefour Plyn do chlodnic z JEDYNKA a najlepszy bo 5l za 17pln :twisted: wiem ze Borygo czy Petrygo jest lepsze (mniej rozcienczone) bo o te -5C nizej zamarzaja ,ale 3/4 ceny to mniej niz 1 do ekstremalnych rozwiazan jest Castrol lub Shell koncentrat -50C ,ale cena zabija Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...