Skocz do zawartości
ddzini

petrygo i inne

Rekomendowane odpowiedzi

nie chce cie urazić ale jeśli twierdzisz że demi i petrygo to to samo to  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

to w różne płyny  :lol:

ty qwa jestes taki zamotany czlowieku obudz sie :evil: chodzi mi ze petrygo i borygo to jedno i to samo. pomysl troche zanim cos napiszesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buaheheaheaheaheaheaheaheaheahea 8O  8O  8O  :lol:  :lol:  :lol:  looool czlowieku demineralizowana to woda (inaczej destylowana) a petrygo to plyn chlodniczy z glikolem co za looool  :P  :P  :P

a ty skad sie wzioles z kosmosu nastepny lol :evil: poczytaj troche topic od poczatku a nie przeczytałes ostatniego posta nie wiesz o co chodzi i pieprzysz za przeproszeniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje bo jeśli nie to  :lol:  

ale podobno borygo jest inne niż petrygo (bardziej żrące)  :?:  (tak facet na stacji powiedział)

słuchaj wszystkich to zima bedziesz chodził w sandałach ehhhhhhhhhhhhhhhh szkoda gadac

Srokus - polac mu dobrze mówi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Petrygo jest lepsze bo jest tansze :D

najlepszy plyn jaki znalazlem to Carrefour Plyn do chlodnic z JEDYNKA

a najlepszy bo 5l za 17pln :twisted:

wiem ze Borygo czy Petrygo jest lepsze (mniej rozcienczone) bo o te -5C nizej zamarzaja ,ale 3/4 ceny to mniej niz 1

do ekstremalnych rozwiazan jest Castrol lub Shell koncentrat -50C ,ale cena zabija

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi