ukulele2 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Komp chodzi na windowsie xp i u mnie potrzeba 10 tych mrygniec przejechaniu tego suwaka przy logo wina xp gdzie u mego kumpla z duronem 600 trzeba czekac do 6 a u kolejnego kumpla z takim samym prockiem co ja tylko 2 a u nastepnego z athlonem 1.3 tylko 3-4. Moze ktos wie czemu tak sie dzieje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 powodów moze byc milion pięćset sto dziewięćset 1) masz strasznie zasyfioną partycje systemową 2) mozesz mieć dużą partycje systemową 3) mozesz mieć wolniejszy dysk twardy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Zasyfiona ona raczej nie jest. Podzial na partycje wyglada nastepujaco: C=19,5 D=19,5 E=24,4 F=24,4 G=26,5. A moj dysk twardy to Maxtor DM9 6Y120PO 120GB 7200 8MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Witam Użyj BootVis do optymalizacji startu Windy BootVis 1 BootVis 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo.k Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Jesli korzystasz z Norton Internet Security lub czegos podobnego to bootowanie tez trwa troche dluzej. Wczoraj odinstalowalem NIS i komp dostal duzego kopa przy starcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 masz strasznie wielki dysk C i wg mnie to jest przyczyną jak mialem C 10Gb to sie system od małości muli ( znaczy wolno sie bootowal) jak zmeienilem na 5Gb to sie loaduje przechodząc co najwyzej 2 razy (chodzi o ten pasek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...