Skocz do zawartości
Wosiu

Pomozcie mi z dzwiekiem

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm Mam zintegrowana dzwiekówke i podłaczyłem pod nia wierze. Głosniki od komputera podłaczyłem do cd. Jak odpale płytke audio bezposrednio z cd- romu (przyciskiem) to mam dziwek zawrowno na wierzy jak i na głonikach. Nie wiecie moze jaq zrobic aby było taq z kazdym dzwiekiem wydawanym przez kompa :?: :?: :?: . Jakis progzs albo ustawienie w windzie, jesli cos wiecie to napiszcie :) z góry dzieki (ale bezsensu sa te zdania :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tylu komputera powinienes miec wyjscie z karty dzwiekowej Line OUT lub Speaker out. Do tego wyjscia podlacz wieze i juz masz wszystko naraz podpiete do wiezy. Ewentualnie musisz jeszcze w mikserze systemowym odchaczyc mute dla CD-romu bo tak niekiedy sterowniki sie instaluja w standardzie.

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jeden zonk. Pod line out mam podłaczona wierze a chce podłaczyc jeszcze 1 głosniki (mam zintegrowana z 1 line out). Podłaczyłem je do cdromu.Chodzi o to ze te głosniki podłaczone do cdromu nie działajka jaq odpale cos pod systemem (działaja tylko gdy włacze płytke audio i odpale ja z poziomu cd romu0 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...