Wosiu Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 hmmm Mam zintegrowana dzwiekówke i podłaczyłem pod nia wierze. Głosniki od komputera podłaczyłem do cd. Jak odpale płytke audio bezposrednio z cd- romu (przyciskiem) to mam dziwek zawrowno na wierzy jak i na głonikach. Nie wiecie moze jaq zrobic aby było taq z kazdym dzwiekiem wydawanym przez kompa :?: :?: :?: . Jakis progzs albo ustawienie w windzie, jesli cos wiecie to napiszcie :) z góry dzieki (ale bezsensu sa te zdania :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Chodzi o to aby wyjscie z cd romu (jack) miało taka sama funkcje jaq wyjscie ze zintegrowanej dzwiekówki (efektem ma byc 2 wyjscia taq aby nie tylko odpalone cd audio chodziły na wierzy i glosnikach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Z tylu komputera powinienes miec wyjscie z karty dzwiekowej Line OUT lub Speaker out. Do tego wyjscia podlacz wieze i juz masz wszystko naraz podpiete do wiezy. Ewentualnie musisz jeszcze w mikserze systemowym odchaczyc mute dla CD-romu bo tak niekiedy sterowniki sie instaluja w standardzie. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Jest jeden zonk. Pod line out mam podłaczona wierze a chce podłaczyc jeszcze 1 głosniki (mam zintegrowana z 1 line out). Podłaczyłem je do cdromu.Chodzi o to ze te głosniki podłaczone do cdromu nie działajka jaq odpale cos pod systemem (działaja tylko gdy włacze płytke audio i odpale ja z poziomu cd romu0 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 hmmm...nie wydaje mi sie aby to bylo mozliwe :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Kup sobie (lub zróB) rozgałeźnik: wtyk jack stereo 3.5mm -> 2 x gniazdko jack stereo 3.5mm. Podłącz go do Line-Out z tyłu kompa. Do jednego gniazdka podłącz głośniki, a do drugiego wieżę - i będziesz miał po kłopocie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berti Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 niestety jest to nie mozliwe. wyjscie z cd romu jest niezalezne od wyjscia na karcie i dziala tylko z plytkami cd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Jedyne wyjście z tej sytuacji to rozgałęźnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...