koczo Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Siema, mam problem.. zainstalowalem win2000 professional i wszystko juz spoko dzialalo, zachcialo mi sie zmienic nazwe uzytkownika z Administrator na inne.. po tej zamianie nie moge sie dostac do systemu ani przez konto Administratora ani przez to na ktore zmienilem, po prostu nie pasuje haslo do zadnego z nich. Da sie to jakos naprawic ? Bardzo mi na tym zalezy bo nie mam czasu tak instalowac codziennie systemu. Z GORY WIELKIE DZIEKI!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Hmm to jak zakladales konto i haslo to powinienes je pamietac:D Moze masz wlaczonego Caps'a? Jesli se nie przypomnisz to napisz do mnie na maila podesle ci stronke na ktorej opisane jest jak zlamac haslo do systemu. Jeszcze tego nie sprawdzalem ale wyglada ciekawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...