GramiYoe Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Witam..... wczoraj wymienialem radiator na procku (A 1600+ Palomino) i w momencie gdy zlapalem za wajche zeby wyjac proca i go posmarowac to sie komp wlaczy (szybko wylaczylem) po raz ostatni :( Moj procek is DEAD (sprawdzalem na innym kompie ale plyta dziala) W zwiazku z tym i jako ze nie mam teraz kompa (pisze od kumpla) palnuje wymienic moja MSI kt266a rev2 na cos lepszego z mozliwoscia rozbudowy( i OC) i kupic do tego jakis tani procek co sie dobrze kreci... Myslalem o http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32985680 lub jakims Asusie A7v880. A moze jakas inna plyte co by sie ja dalo pozniej rozbudowac (moze do a64 jak ta pierwsza). Do tego jakis tani procek........myslalem o A1700+ do @ ale chyba tego nigdzie juz nie kupie oprocz allegro (a tam drogo) wiec moze cos innego i taniego sie dobrze kreci?????????? PS. Plyta musi obslugiwac przynajmniej na razie pamieci DDR 266Mhz (Kingston) bo na zmiane na 400Mhz musze poczekac (kasa) (da sie tak???? procek na szynie np 200Mhz a pamieci na 133Mhz ???) Dzieki Ps. Jaki procek max da sie na Chaintecha 7VJL Deluxe KT400?????? (pytanie dla mojej dziewczyny bo chce wymienic z A 2000+ moze byc minimalnie szybszy bo procek cos jej sie zepsul - raz dziala a raz nie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 po pierwsze opie.rd.ol za grzebanie w kompie bez odlaczenia zasilania :D po drugie widzialem tego asrocka na zywo ,zaciekawila mnie ,wiem ze jedno gniazdo to agp,drugie do przejsciowki na s754 ,a trzecie to nie wiem generalnie nie polecam ,bo przejsciowka znajac zycie bedzie kosztowala tyle co druga plyta a asrock najlepszy to nie jest proponuje Epoxa 8KRAI za 250pln ,albo jak bierzesz pod uwage asusa to lepiej MSI KT8 (kt880) pewnie z 300pln ewentualnie Soltek KT880 za 275pln (chyba duala nie ma :? ) nie masz kasy bierz AXP 2000+ ,a jak nie znajdziesz to Semprona (z braku laku) lub durona 1800 na tego Chaintecha dam sobie reke obciac ze wejdzie kazdy proc socketA ,ale obsluge ma pewnie do 2800+ (na fsb166) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 przejsciówka kosztuje 89 złotych :) ( u tego kolesia z linka allegro ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 W esc.pl jest Abit NF-7 za 287 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 ha czyli polowe ceny plyty :D aukcja ma zly opis - koles co raz sie myli z chipsetem ,raz KT800 ,raz KT880 dodatkowe ta super rewelacja 2xagp - to sciema ,jedno dla sA drugie dla s754 :? obsluga procesorow na s754 jest pewnie ograniczona do Sempronow ,bo nie wyobrazam sobie jak mialby chodzic A64-bit w temacie jest plyta do o/c ,a asrock ,zwlaszcza tak "rozbudowywalny" nie jest zbyt dobry do o/c z takich Combo wynalazkow to podoba mi sie tylko Asrock z gniazdem s754 i s939 jednoczesnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 heheh w www.pcprojekt.pl nf7 kosztuje 270 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 tylko nf7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 nom , ona nie ma sata , ss , i czegoś tam jescze , więc 360 zeta , a wtedy to jusz bardziej sie opłaca qpić an7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...