ITI Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Mam taki dylemat: mam telefon bezprzewodowy Audioline i chciałbym kupić myszkę A4-TECH RFSOP-35. Czy oba urządzenia będą prawidłowo działały, tzn. czy nie będą siebie na wzajem zakłucać? Z gory dziękuje za odpowiedz Pozdrawiam ITI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Z tego co wiem to większość myszek ma wybór jednego z dwuch pasem (czasem nawet wiecej...) więc ja problemu niewidze a mam: myche bezprzewodową, słuchawki bezprzewodowe i AccesPointa :D... jedyne co to jak dzwoni komorka to mam zakłucenia na słuchawkach reszta jest ok wiec telefon niepowinien stanowic problemu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Myszy Logitecha takiego problemu nie mają ani nie stwarzają. Myśle, że a4tech tez nie powinien w końcu działają na innyh falach, ale kto wie... ja bym kupił cos od Logitecha :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...