Skocz do zawartości
M@Xio

Takie tam water bloczki

Rekomendowane odpowiedzi

chcialbym aby kazdy (no moze nie kazdy ale co druga osoba :) ) jesli ma mozliwosci pstrykniecia paru fotek zamiescil tu m.in zdjecie bloku tj interesuje mnie srodek ew w wypadku blokow innych niz frezowanych rozmieszczenie kanalow. mile widziany krotki !!! opis ;)[/img]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.trzone.prv.pl tam jest moj Watercooler ale to jest wersja super beta!!! teraz juz wyglada owiele lepiej!!! obudowa zamknieta z niej wychodza weze i pojemnik jest tez zamkniety wraz z pompoka acha teraz na nagrzewnicy sa 3 wiatraki 80x80 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.trzone.prv.pl tam jest moj Watercooler ale to jest wersja super beta!!! teraz juz wyglada owiele lepiej!!! obudowa zamknieta z niej wychodza weze i pojemnik jest tez zamkniety wraz z pompoka acha teraz na nagrzewnicy sa 3 wiatraki 80x80 :)

Ile ten blok waży? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam water bloczka tego strego od 4maxu i tego ich nowego ale o ile wiem to wyglada to jak blok mate'a :) i w sumie ten mate'a ma te 16 kanalikow i temp na nim mialem .....8*C nizsze!!! jakby co moge walnac arta albo tescik albo cos bo mam gotowy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam water bloczka tego strego od 4maxu i tego ich nowego ale o ile wiem to wyglada to jak blok mate'a :) i w sumie ten mate'a ma te 16 kanalikow i temp na nim mialem .....8*C nizsze!!! jakby co moge walnac arta albo tescik albo cos bo mamgotowy :)

ok wal...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...