M@Xio Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 chcialbym aby kazdy (no moze nie kazdy ale co druga osoba :) ) jesli ma mozliwosci pstrykniecia paru fotek zamiescil tu m.in zdjecie bloku tj interesuje mnie srodek ew w wypadku blokow innych niz frezowanych rozmieszczenie kanalow. mile widziany krotki !!! opis ;)[/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 jako ze nie mozna jeszcze wysylac fotek na server forum posylajcie jesli mozecie na maxio88@interia.pl - najfajniejsze projekty umieszcze na stronce w nowo powstajacym dziale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 www.trzone.prv.pl tam jest moj Watercooler ale to jest wersja super beta!!! teraz juz wyglada owiele lepiej!!! obudowa zamknieta z niej wychodza weze i pojemnik jest tez zamkniety wraz z pompoka acha teraz na nagrzewnicy sa 3 wiatraki 80x80 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 heheh ten pojemnik na wode przebija wszystko :lol: btw skad masz ta chlodnice ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondiash Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 www.trzone.prv.pl tam jest moj Watercooler ale to jest wersja super beta!!! teraz juz wyglada owiele lepiej!!! obudowa zamknieta z niej wychodza weze i pojemnik jest tez zamkniety wraz z pompoka acha teraz na nagrzewnicy sa 3 wiatraki 80x80 :)Ile ten blok waży? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 ja mam water bloczka tego strego od 4maxu i tego ich nowego ale o ile wiem to wyglada to jak blok mate'a :) i w sumie ten mate'a ma te 16 kanalikow i temp na nim mialem .....8*C nizsze!!! jakby co moge walnac arta albo tescik albo cos bo mam gotowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 ja mam water bloczka tego strego od 4maxu i tego ich nowego ale o ile wiem to wyglada to jak blok mate'a :) i w sumie ten mate'a ma te 16 kanalikow i temp na nim mialem .....8*C nizsze!!! jakby co moge walnac arta albo tescik albo cos bo mamgotowy :) ok wal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...