arielcpu Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 wcześniej używałem WinMe i nie było problemów. Ustawiłem Com1 i w Amigasi było widać wszystkie napędy PeeCee no i kopiowanie było proste. Od pół roku mam Winde Xp i uruchamiam program PC2AMCFG.exe w PeeCee, konfiguruję wszystko jak wcześniej i po odpaleniu mam komunikat że Com2 lub Com3 coś tam nie działa. Nie mam nawet na płycie Com2 ani Com3, tylko Com1. Program wywala i z kopiowania nici. O co chodzi. Szukałem już w necie rozwiązania tego problemu ale nadaremnie. greetz for all Amigans :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Mozesz uruchomic kompa z dyskietki startowej i dopiero wtedy odpalic PC2Am. Jesli masz NTFS bedziesz musial znalezc odpowiedni driver, ktory obsluguje dyski NTFS pod dosem. A probowales lączyc oba kompy kablem rownoległym? Nie mozesz zastosowac w Amidze sieciowki PCMCIA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielcpu Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 już właśnie trochę poszperałem w necie i wyczytałem o tej dyskietce startowej. mam taki program do odczytu NTFS pod dosem w pełnej wersji. kiedyś potrzebowałem i wygrzebałem na kazaa, he, he. sieciówka to dobry pomysł ale przecież nie wszystkie są obsługiwane przez amigowe drivery, tak gdzieś wyczytałem, nie wiem - może się mylę. greetz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Bedą dzialać tylko 16bitowe karty PCMCIA. Odpowienie sterowniki masz na Aminecie Jest tam tez lista dzialających sieciowek (nie wszystkich) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...