barakuda Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Kolega zinstalowal u siebie linuxa mandrake a na dysku miał win 2000 i teraz nie ma lub nie widzi win 2000 a linuxa już nie chce.Teraz pytanie czy z drugiego dysku z zainstalowanym P.Mag. można sformatować ten dysk i podzielić go na portycje.Dzięki bardzo wazne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Kolega zinstalowal u siebie linuxa mandrake a na dysku miał win 2000 i teraz nie ma lub nie widzi win 2000 a linuxa już nie chce.Teraz pytanie czy z drugiego dysku z zainstalowanym P.Mag. można sformatować ten dysk i podzielić go na portycje.Dzięki bardzo wazne.Podzielić na pewno. Czy PM ma formatowanie to nie wiem - lepiej z instalki w2k sformatować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barakuda Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Dzęki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Kolega zinstalowal u siebie linuxa mandrake a na dysku miał win 2000 i teraz nie ma lub nie widzi win 2000 a linuxa już nie chce.Teraz pytanie czy z drugiego dysku z zainstalowanym P.Mag. można sformatować ten dysk i podzielić go na portycje.Dzięki bardzo wazne.Podzielić na pewno. Czy PM ma formatowanie to nie wiem - lepiej z instalki w2k sformatować. jasne ze PM foramtuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Jezeli Mandrake byl na ext3 to PM bedzie mial prroblemy !!! U mnie nie potrafil rozpoznac typu partycji ext3 i wywalal bledy !! Pomogl dopiero program do formatowania na bootowalnym dysku Mandraka (nie musisz go linuxa instalowac zeby skorzystac z tego programu tylko przy instalce przejsc do opcji o dyskach). Ja mialem Mandrake 8.2 i PM7.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Jezeli Mandrake byl na ext3 to PM bedzie mial prroblemy !!! U mnie nie potrafil rozpoznac typu partycji ext3 i wywalal bledy !! Pomogl dopiero program do formatowania na bootowalnym dysku Mandraka (nie musisz go linuxa instalowac zeby skorzystac z tego programu tylko przy instalce przejsc do opcji o dyskach). Ja mialem Mandrake 8.2 i PM7.0. PM 7.0 obsluguje tylko ext2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 HIHIHI ja to wiem i dlatego to napisalem !!!! :) Bo inni moga nie wiedziec !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...