JARRY Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 MAM 8RDA3+ NA USTAWIENIACH DEFAULTOWYCH CZY W ZWIAZKU Z TYM MOGE ODLACZYC WENTYLATOR NA CHIPSECIE?GDZIE SPR. TEMP NA CHIPSECIE? :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 a tak wogole to on jest na kit potrzebny apropo po co chcesz go odlaczyc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stabak Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Ja mam odlaczony i wszystko ok . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoziom Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Ja tez go odłączyłem :wink: . Napewno ten wentyl sie przydaje jak ostro krecissz fsb ,ale przy ustawieniach defaultowych spokojnie możesz odłączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 A ja miałem wersje tej płyty w ogóle bez wentyla i wszystko śmigało bardzo dobrze a wtedy jechałem na FSB 200 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 w koncu 8rda3i nie ma wentyla a roznisie tylkobrakiem s-ata firewire i kilku dupereli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARRY Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 a tak wogole to on jest na kit potrzebny apropo po co chcesz go odlaczyc? Chce go odlaczyc bo komp ma byc cichy na maxa ,po drugie na razie nie podkrecam gdyz mam codegena 300w :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Ja tez go odłączyłem :wink: . Napewno ten wentyl sie przydaje jak ostro krecissz fsb ,ale przy ustawieniach defaultowych spokojnie możesz odłączyć. Zgadzam się - jechałem tak przez 2 miesiące z odłączonym wyjcem, zanim kumple wpuścili mnie w niebieskiego Zalmana (no nie, żebym narzekał, ale i tak na codzień jadę na 11x200 i do tego ten firmowy radiator bez wentyla wystarczał). @neoziom: jak ci te ramki wyrabiają synchro z prockiem na takim FSB? Chyba że pracujesz w asynchro :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...