Skocz do zawartości
Lipny

Epson Stylus C45/46 lub coÅ› innego.....

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Czy ktoś mił już przyjemność lub nieprzyjemność pracy z drukarką Epson Stylus C45 lub C46 ? Chciałbym się dowiedzieć jak kształtują się koszta ekspoatacji tych drukarek, a konkretnie jak jest z napełnianiem pojemników tuszem i jakością wydruku. Są tam jakieś chipy uniemożliwiające napełnianie? Ewentualnie jaką inną drukarkę byście polecali powiedzmy do 450zł(zastosowania typowo domowe - głównie tekst i czasem coś kolorowego). Dzięki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne że idzie ale tam niestety nie ma inormacji o ktore pytam w poście (sprawa chip'u a napełnianie tuszem). Co do taniej drukarki laserowej to tez się tym mocno interesowałem i wyszło że najlepszym rozwiązaniem będzie Lexmark E232 (okolo 720-750zł). Problem w moim przypadku polega na tym że ja muszę czasem wydrukować coś w kolorze. Obecnie oprócz wymienionego Epsona C45/46 doszła bardzo interesująca drukara Canon PIXMA iP2000 (to jakaś nowa linia - podobno bardzo oszczędna). Jeśli ktoś miał styczność z tymi nowymi Canonami prosiłbym o opisanie wrażeń :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mam dylemat potrzebuje drukarki do drukowania dokumentów kolor jest zbędny, a co do tej drukarki to korzysta ona z tych samych tuszy co Canon i450 które ponoć wystarczają na 100 stron czyli nie wychodzi to aż tak ekonomicznie jak twierdzą niektórzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi