wunat Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 No wlasnie, konczy mi sie w tym miesiacu umowa i co dalej ? interesuje mnie rachunek do ~65PLN, telefon i tak biore, nie odrywam naklejki i sprzedaje wiec nie jest on priorytetem. w przypadku zmiany sieci ile kosztuje sciagniecie simlocka ze staruszka Panasonica GD-96 ? Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 a nie lepiej przejsc na karte - teraz są duzo tansze a jak masz juz aparat to nie jest problem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 i co dalej? - wyp...oddalaj się z tej sieci prędko :lol: co ja mogę Ci doradzić byłem w identycznej sytuacji przeszedłem do Plusa - połowa abonamentu przez pierwszy rok -> 64zł 100 minut i 100smsów, po roku możesz przejść nawaet na najniższy, a telefony w super cenach polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Na pierwsz czesc nieodpowiem bo jade na kartach. A co do sciagniecia sima z Panasonica GD-96 (zaden staruszek :evil: :wink: uzywam i jest :gitara: 20zł na Wolumenie, jezeli dobrze pamietam to jestes z wawy wiec podejdz najlepiej w niedziele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingwin Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 A ja mam podobne pytanie. W lutym konczy mi sie abonament... I chce przejsc na karte, ale wazne jest dla mnie, zeby zostal mi stary numer. Oczywiscie jestem w idei... Czy jest taka mozliwosc? Jezeli tak to ile kosztuje takie przejscie? Pozdrawiam pingwin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 W przypadku abonamentu są problemy z przeniesieniem numeru. W prepaidach można wogóle o tym pomarzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 i co dalej? - wyp...oddalaj się z tej sieci prędko :lol: co ja mogę Ci doradzić byłem w identycznej sytuacji przeszedłem do Plusa - połowa abonamentu przez pierwszy rok -> 64zł 100 minut i 100smsów, po roku możesz przejść nawaet na najniższy, a telefony w super cenach polecam mozesz zdradzic jaka to taryfa ? wstepnie idea zaproponowala mi +10 minut + sekundowe naliczanie +50 esow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 biez popa 80 gr za minute wszedzie i o kazdje porze sms 20 gr do wyszsktich sieci o kazdje porze sekundowe naliczanie od pocztku rozmowy raz na miech kupujesz karta 50 zł i masz 62.5 minuty gadania :> Bez zobowiazan. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 musze miec abonament, mam swoje powody ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 A ja mam podobne pytanie. W lutym konczy mi sie abonament... I chce przejsc na karte, ale wazne jest dla mnie, zeby zostal mi stary numer. Oczywiscie jestem w idei... Czy jest taka mozliwosc? Jezeli tak to ile kosztuje takie przejscie? Pozdrawiam pingwin teoretycznie operatorzy powinni juz to umowzliwic poniewaz weszla w zycie nowa ustawa o telekomunikacji. wg ustawy abonenci moga dowolnie zmieniac plany taryfowe i operatorow bez zmiany numeru. np z POPa na Era Biznes itp. No ale nasi operatorzy nie maja na razie mozliwosci technicznych bo nie znalazl sie zaden zdolny informatyk, ktory by im program do tego napisal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Tu nie o problemy techniczne chodzi :) Przepis jest ale teraz ktoś musi zmusić operatora do jego przestrzegania :) Ja również proponuje zrobić zdrade i odwiedzić salon Plusa. Bierzesz 3 ostatnie rachunki z ideii i przez pierwszy rok płacisz tylko połowe abonamentu. A co do telefonu napisz najlepiej jakie masz wymagania , najlepiej w przyklejonym temacie :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 W przypadku abonamentu są problemy z przeniesieniem numeru. W prepaidach można wogóle o tym pomarzyć.W plusie nie ma żadnych problemów z przejściem na abonament z prepaida. Ja korzystam z tego: http://www.simplusteam.pl/simplus/showDoc....mocje_konwersja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 i co dalej? - wyp...oddalaj się z tej sieci prędko :lol: co ja mogę Ci doradzić byłem w identycznej sytuacji przeszedłem do Plusa - połowa abonamentu przez pierwszy rok -> 64zł 100 minut i 100smsów, po roku możesz przejść nawaet na najniższy, a telefony w super cenach polecam mozesz zdradzic jaka to taryfa ? wstepnie idea zaproponowala mi +10 minut + sekundowe naliczanie +50 esow ... Plus 100 8) Olej IDE'EEEE :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Złoty tu się mówiło o przejściu z abonamentu na simplusa a nie z simplusa na abonament :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 i co dalej? - wyp...oddalaj się z tej sieci prędko :lol: co ja mogę Ci doradzić byłem w identycznej sytuacji przeszedłem do Plusa - połowa abonamentu przez pierwszy rok -> 64zł 100 minut i 100smsów, po roku możesz przejść nawaet na najniższy, a telefony w super cenach polecam mozesz zdradzic jaka to taryfa ? wstepnie idea zaproponowala mi +10 minut + sekundowe naliczanie +50 esow ... Plus 100 8) Olej IDE'EEEE :lol: http://plusgsm.pl/res/51_tabela.asp?color=...show=52&ikona=5 kurcze tutaj jest napisane ze w tym planie jest 50 minut i 50 esow ... chyba ze ja czegos nie kapuje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 A ja Ci polecę idee. Taryfa MEGA 150 - 61zł brutto - 150 min do idei lub stacjonarnych zamienne na 75 min do innych sieci lub 300 smsow do idei zamienne na 150 smsow do innych sieci. Pisałeś, że do 65zł, więc chyba Ci styknie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 ooo coraz lepiej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Jakbym miał możliwość to odrazu bym wskoczył:) przywyczajony jestem do idei. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Tez wypieprzalem od Judei. Widac u nich polityke tepsy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 A ja Ci polecę idee. Taryfa MEGA 150 - 61zł brutto - 150 min do idei lub stacjonarnych zamienne na 75 min do innych sieci lub 300 smsow do idei zamienne na 150 smsow do innych sieci. Pisałeś, że do 65zł, więc chyba Ci styknie... Dolacze sie do polecania.Sam mam od 2 miesiecy i nie nie ma chyba lepszej taryfy na rynku. Na dodatek jest wlaczana usluga Sekunda Pro. Wiec od pierwszej sek naliczanie sekundowe :twisted:. Teraz wkoncu moge uzywac telefonu normalnie nie bojac sie o rachunek :twisted: POLECAM!!! EDIT:umowa jest na rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Ja wlasnie wczoraj przedluzalem abonament z era na kolejne 2 lata i dostalem taka poromocje ze 70minut lub 280smsow za 30 zl :D bo telefonu nie chcialem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Najlepiej iść do plusa (najlepiej jakiś duży salon - nie jakiś tam w hipermarkecie :) i powiedzieć że skończyła mi się umowa w idei - chce przejść do plusa i co mi mogą zaproponować ? - a mogą naprawde wile polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...