ajsi Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Fajny bajer dla fanów SW. www.futurehorizons.net/saber.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 :lol: a co zrobić jak Ci się ostrze spali można zastąpić jażeniówką ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 buehehehe jakie fajowe :D hehe pobiegał bym se z takim w nocy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 to jusz trzeba miec niezle namieszane w garze zeby wydac nato prawie 600 zielonych :D a co do odchyl to ja czasem w wakacje lubie sobie zalozyc noktowizorek (gogle) od ruskich 8O :P :D i pojexdzic na rowerze albo do makkwaka sobie skoczyc tak o 2, 3 w nocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 to ja czasem w wakacje lubie sobie zalozyc noktowizorek (gogle) od ruskich 8O :P :D i pojexdzic na rowerze albo do makkwaka sobie skoczyc tak o 2, 3 w nocyTylko makkwak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Pobiegac se z takim w nocy fajnie sie by biegalo ino kto by byl tak szalony i wydac na to 600 zielonych bo watpie zeby kogos bylo na to stac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Pobiegac se z takim w nocy super by bylo ino ze nikogo na to niestac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 to jusz trzeba miec niezle namieszane w garze zeby wydac nato prawie 600 zielonych :D a co do odchyl to ja czasem w wakacje lubie sobie zalozyc noktowizorek (gogle) od ruskich 8O :P :D i pojexdzic na rowerze albo do makkwaka sobie skoczyc tak o 2, 3 w nocyile dales za noktowizor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Kurde, fajowe, chyba wydam te 25 zł i zrobie se taki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 buahahahaha niezłe a dodam że kiedyś jak miałem może z 7 8 lat i było jakieś party przebierańców (nie pamietam jak toto sie nazywa) to mi qpili taki rodzice... też sie swiecił tylko że był z plastiku :) - nie więcej ni 20zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Teraz toto już nawet nie sprzedają nigdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 A co wam chodzi :?: To zaledwie 600$ :wink: Za jakieś 10 lat bedzie mnie na to stać :lol: :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...