Mizc Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) kul ;b juz nie moge sie doczekac. 1450962[/snapback] Hehehe, ja też nie. Dlatego zacząłem znowu (4 raz?) grać w Fallout 2. Siekam po 8h dziennie. :ph34r: :twisted: :blurp: OT: Pytanie do znawców Fallout 2. W Broken Hills jest General Store, w którym jest zejście do piwnicy z paroma spluwami (m.in. Combat Shotgun), ale właścicielka nie pozwala tam wejść. Można w barze z Francisem (mutant, można się z nim siłować na rękę) dać Philowi (ghoul, barman) w sumie 20$ napiwku i wyjawi nam, że tam są spluwy. Jak wróciłem do właścicielki General Store, to każda rozmowa z nią kończy się błędem gry - ekran dialogu pozostaje mimo jego skończenia aż do ponownego uruchomienia gry. Mam wersję PL (chyba z patchem 1.02D + patch na dzieciaki). Też tak macie? Jest jakiś patch na to? Da się tam wejść nie wybijając mieszkańców? Podobno przy dużym poziomie Sneak można się tam wkraść, przy jakim? Edytowane 18 Maja 2005 przez Mizc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Coś zaczyna się dziać z polskim Falloutem :D :D http://www.fallout3.phx.pl/ie_index_f3.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) Coś zaczyna się dziać z polskim Falloutem :D :D 1481033[/snapback]fajnie wyglada., mam nadzieje ze bedzie sie jeszcze fajniej gralo. Edytowane 4 Czerwca 2005 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 OT: Pytanie do znawców Fallout 2. W Broken Hills jest General Store, w którym jest zejście do piwnicy z paroma spluwami (m.in. Combat Shotgun), ale właścicielka nie pozwala tam wejść. Można w barze z Francisem (mutant, można się z nim siłować na rękę) dać Philowi (ghoul, barman) w sumie 20$ napiwku i wyjawi nam, że tam są spluwy. Jak wróciłem do właścicielki General Store, to każda rozmowa z nią kończy się błędem gry - ekran dialogu pozostaje mimo jego skończenia aż do ponownego uruchomienia gry. Mam wersję PL (chyba z patchem 1.02D + patch na dzieciaki). Też tak macie? Jest jakiś patch na to? Da się tam wejść nie wybijając mieszkańców? Podobno przy dużym poziomie Sneak można się tam wkraść, przy jakim? 1451293[/snapback] Polecam znalezienie nieoficjalnego patcha (chyba 1.3), poprawia w zasadzie wszystkie bugi i dodaje np to, ze nasi kumple z druzyny zmieniaja wyglad po zalozeniu pancerza (yeah, nareszcie!). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Hehehe, już za późno :) Przeszedłem całą prawie na 100% :) Ale tego pacza zainstaluję jak kiedyś będę grał kolejny raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
42ne Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Przeszedłem już kilka razy 1, 2 i FT. Mają super klimat. Można skądś ściągnąć dodatkowe misje do FT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 http://mod-awaken.webpark.pl/ http://www.nma-fallout.com/forum/dload.php...egory&cat_id=19 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 @Wierzba25 patrzę na twój Avatar i widzę cuś bardzo dla mnie znajomego "Kharn The Betrayer". :D Czyżbyś był fanem WarHammera 40000. Kiedyś grałem Chaos Space Marine Squadem. Do dziś zostało mi sporo figurek, w tym takie rarytasy Jak "Abbadon the Despoiler", "Ahriman of the Thusand Sons" i mój ulubiony "Fabius Bile". :D PS. Sory za offtop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Grało się w podstawówce - Kharn był moim pupilem - niszczył wszystkich (czasem swoich też - jak wpadł w szał) :D Moje figurki już dawno poszły na allegro... Pozdro dla wszyskich fanów WH40k - w każdym wydaniu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 (edytowane) Fani 40k w kazdym wydaniu (moze poza kartami) dziekuja i rowniez pozdrawiaja :) @Corso - nie obraz sie, ale te rarytasy mozna od reki w sklepie kupic :P Co do Falloutow - znalazl ktos jakies ciekawe smaczki w FT (w stylu pojazdfu ze Star Treka z F2)? Edytowane 16 Czerwca 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Co do Falloutow - znalazl ktos jakies ciekawe smaczki w FT (w stylu pojazdfu ze Star Treka z F2)? 1499902[/snapback] Sporo tego było. Na przykład można było spotkać Riddicka, Pip-boya, brahminy grające w karty (albo w coś innego :| ) i miały przy sobie ileśtam kasy (ale tej "tubylczej", nie dolarów). Oczywiście nie zabrakło Kanadyjczyków ;) Znalazłem też bunkier, a przy wejściu do niego dwóch panów z Vindicatorami i w Power Armorach. Eliksir życia (+1 do END na stałe), bracia Grimm (2 mutanty z czego jeden ranny - jeśli mu pomogłeś, to mogłeś go rekrutować). Jeszcze koleś rozwożący nuke-cola :) Jeszcze troche tego było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico_ Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 No top pozostaje nam czekać na tego upragnionego Fallouta 3 :-P Byle by był na tury nieprzeżyje jak zrobią w real time tak jak skopali UFO 3 fajnie było 3 D ale czemu nie na tury :cry: Niech sobie tego fallouta zrobią 3 d jak już chcą bo wątpie że w dzisiejszych czasach zrobili by 2D fallouta z tego powodu że gra sie musi sprzedać a obecnie na topie jest 3D, ale niech chociaż na tury bedzie, niech tego nie skopią bo sie załamie. Czemu producenci gier uważają że tury to przeżytek ja nienawidze gier w stylu "nie myśl - reaguj" ja sie lubie zastanowić nad ruchem obmyśleć strategie zajść przeciwnika i powalić jednym strzałem niż szarżować na wprost na grupe uzbrojonych zbirów z granatem bez zawleczki w ustach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) Czemu producenci gier uważają że tury to przeżytek ja nienawidze gier w stylu "nie myśl - reaguj" ja sie lubie zastanowić nad ruchem obmyśleć strategie zajść przeciwnika i powalić jednym strzałem niż szarżować na wprost na grupe uzbrojonych zbirów z granatem bez zawleczki w ustach. 1500347[/snapback] W pelni sie zgadzam :) Sa gry ktorych poprostu nie mozna zrobic w "real time", a Falloucik jak najbardziej sie do tej grupy zalicza B) Jak go skopia to wywolam chyba taka wojne jak byla w nim opisana :-P Edytowane 17 Czerwca 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) Fani 40k w kazdym wydaniu (moze poza kartami) dziekuja i rowniez pozdrawiaja :) @Corso - nie obraz sie, ale te rarytasy mozna od reki w sklepie kupic :P Co do Falloutow - znalazl ktos jakies ciekawe smaczki w FT (w stylu pojazdfu ze Star Treka z F2)? 1499902[/snapback] Nie obraziłem się :wink: Są to rarytaski, gdyż pomalowałem je w niezłym stylu (kilka razy były na wystawach) :-P Dzisiaj jak patrzę na półkę, to aż łza w oku się kręci. :) Jeśli chodzi o różne smaczki w Falloucie, to znajdziecie je tutaj http://www.fallout3.phx.pl/ie_index_tactics.htm Edytowane 17 Czerwca 2005 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekomo Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Maly offtopic - jezeli ktos lubi Fallouta: tactcisa, to moze pograc po necie. Najelpiej - niech wpada tutaj www.fbn.prv.pl - tutaj ludzie sie umawiaja na gre w FT. Baka lol ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Nie obraziłem się :wink: Są to rarytaski, gdyż pomalowałem je w niezłym stylu (kilka razy były na wystawach) :-P Dzisiaj jak patrzę na półkę, to aż łza w oku się kręci. :) Jeśli chodzi o różne smaczki w Falloucie, to znajdziecie je tutaj 1500627[/snapback] A to przepraszam. Zle Cie zrozumialem. I dzieki za linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 A wlanie o graniu przez siec w FT. Kurde jak to "wlaczyc" ?? Mam oryginala i za nic nie moge nigdzie zagrac, nawet nigdnie nie moglem znalezc jak to zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 W instrukcji jest wszystko ładnie opisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) A wlanie o graniu przez siec w FT. Kurde jak to "wlaczyc" ?? Mam oryginala i za nic nie moge nigdzie zagrac, nawet nigdnie nie moglem znalezc jak to zrobic. 1503570[/snapback] FTBN <- tu graja, tu sie dowiesz o zasadach gry, gra sie na 2k ... zreszta wszystkiego sie tam dowiesz. wogole to czat sax ;b! Edytowane 19 Czerwca 2005 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Baka, sam kiedys gralem na Bn'ie, a gadasz, ze sux. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Baka, sam kiedys gralem na Bn'ie, a gadasz, ze sux. :> 1504243[/snapback] iel ja tam gralem, nawet swoja kobitke tam poznalem, ale funkcjonalnosc czatu jest do bani. irc byl lepszym rozwiazaniem ale nie kazdy potrafil na niego wejsc ;b! z tego co wiem to teraz nawet troche sie gra, scena jakos odzyla, pewnie jakbym mial wiecej czasu tez bym gral, w koncu gra zamiata ! ps. nie ma to jak graby winda z 8pe ;b! pozdrowienia dla mojej Pani :*, ktora regularnie inwigiluje fora na ktorych sie pojawiam ;b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Baka, mowisz o Anji? :) Poza tym, rzeczywiscie moglbys wpadac czasem i grac, grabarz wpada, Vej, Dagg, Stalker, Kostucha, Wanderer... omg tylu twoich starych znajomych... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Baka, mowisz o Anji? :) Poza tym, rzeczywiscie moglbys wpadac czasem i grac, grabarz wpada, Vej, Dagg, Stalker, Kostucha, Wanderer... omg tylu twoich starych znajomych... :P 1504684[/snapback] o niej, jak sie ma kobiete, prace i szkole to nie ma czasu, jak bede mial go wiecej to napewno zaczne grac ale narazie jest z nim krucho. moja chary wymiataja ;b! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 W instrukcji jest wszystko ładnie opisane. 1503592[/snapback] Nie zagladalem :D Zara popatrze. Jesli nagle pojawi sie nowy zawodnik o ksywie "DziubekR1" to znaczy, ze mi sie udalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Nie zagladalem :D Zara popatrze. Jesli nagle pojawi sie nowy zawodnik o ksywie "DziubekR1" to znaczy, ze mi sie udalo :D 1505465[/snapback] 1 zapoznaj sie z zasadami gry, potem zrob chary, dopiero zacznij grac i tak nie masz za duzych szans na poczatku. pozatym gra sie bardzo fajnie ;b, DRV wymiata ;b! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 http://www.burzuazja.innyswiat.pl/ To tak jak ktos sie ciekawi co ciekawego falloutowego powstaje w ojczyznie :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Parę postów wyżej o tym pisałem. :wink: Jak dalej będą się tak starać, to zobaczymy kolejne, "narodowe" dzieło. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Parę postów wyżej o tym pisałem. :wink: Jak dalej będą się tak starać, to zobaczymy kolejne, "narodowe" dzieło. :D 1513151[/snapback] jest szansa na to ze to kiedykolwiek wyjdzie ? ;b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsydian Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Napewno wyjdzie szybciej niż Forloten World aka Polish Wasteland. Wjęcej na http://shamo.gry-online.pl/agora/ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=26729 CZYTAC!!!! OD SAMEGO POCZATKU DO SAMEGO KONCA!!!! Az mnie zamurowalo Fallout 3 nadciaga nie ma bata bedzie bosko i miodnie, bedzie apokalipsa hell yea! przy tych skrawkach PLOTEK jakie mielismy do tej pory, informacje zawarte w tym artykule to wulakn nowych informacji i to naprawde ciezkiego kalibru. Nie podjaralem sie tak od czasu... kurde nigdy sie tak nie podjaralem jeszcze w oczekiwaniu na jaka kolwiek gre, jeszcze tylko skonczyc operacja flashpoint2, ghotic3 i moge umrzec.... ;) Edytowane 10 Czerwca 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...