yuucOm Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) Oblivion miał Patricka Stewarta i Seana Beana i co? I nic. Co z tego, że wezmą bardziej znanych aktorów, skoro pozostałe teksty będą na poziomie tego co w Oblivionie, tj. jeden głos dla każdej rasy (a właściwie jeden głos dla merów, jeden dla ludzi i jeden dla zwierzoludzi). Żebracy natomiast to kpina. Ciekaw jestem, czy Bethesda będzie chciała zrobić tak jak w Oblivionie (podłożyć wszystkie głosy) czy może jak w staarym Falloucie (talking heads). Szczerze to wolałbym takie rozwiązanie jak w Falloucie, bo głosy by się nie powtarzały tak często... Tak, jasne. Ufajcie zapewnieniom devów... W Oblivionie wg devów miała być walka na koniu i co? No właśnie nic, puste zapowiedzi. Dokładnie. Tak musi być. Nie chce aby wszyscy gadali bo to sie bedzie za czesto powtarzać. W F zawsze było mnóstwo dialogów z mnóstwem NPC'ów wiec jak kazdy ma miec głos to zapewne ich liczba bedzie ograniczona. Mam nadzieje ze Bestheda sie nie posunie to tego bo to nie było by fajne. Edytowane 9 Maja 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) Bethesda posunie się zapewne w tym kierunku co w przypadku Obliviona i to niestety nie będzie fajne. Bethesda to przedsiębiorstwo komercyjne, a nie mała firemka, celująca w gusta starych fanów :wink: . W efekcie z F3 wyjdzie zapewne quasi-erpegowa "amerykańska" nawalanka...na takie "detale";) jak porządna fabuła czy zajmujące dialogi pewnie nie będzie miejsca...ale zobaczymy :wink: I wish i was wrong... ...zresztą start z pozycji "głosów znanyuch aktorów" etc. i nachalna kampania reklamowa to popularny ostanio schemat :wink: , który nie wróży zbyt dobrze Falloutowi (por. np. Morrowind-Oblivion). Edytowane 10 Maja 2007 przez Jake79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Liam Neeson udzieli głosu postaci ojca głównego bohatera gry "Fallout 3" przygotowywanej obecnie w studiu Bethesda Softworks. Jak zapewniają przedstawiciele firmy, rola ta napisana została specjalnie z myślą o nominowanym do Oscara aktorze. Będzie to już druga gra wideo, w której realizację zaangażował się Liam Neeson. W 2005 roku udzielił głosu i twarzy jednemu z bohaterów gry "Batman - Begins" wyprodukowanej na podstawie filmu "Batman - Początek", w którym Neeson zagrał jedną z głównych ról. Zródło: filmweb.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Liam Neeson udzieli głosu postaci ojca głównego bohatera gry "Fallout 3" przygotowywanej obecnie w studiu Bethesda Softworks. Jak zapewniają przedstawiciele firmy, rola ta napisana została specjalnie z myślą o nominowanym do Oscara aktorze. Będzie to już druga gra wideo, w której realizację zaangażował się Liam Neeson. W 2005 roku udzielił głosu i twarzy jednemu z bohaterów gry "Batman - Begins" wyprodukowanej na podstawie filmu "Batman - Początek", w którym Neeson zagrał jedną z głównych ról. Zródło: filmweb.pl Lubię jak ktoś wpisuje wiadomości nie czytając wątku. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Lubię jak ktoś wpisuje wiadomości nie czytając wątku. :mur: Z reguły ich nie czytam żeby denerwować takich wrażliwych ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) ...zresztą start z pozycji "głosów znanyuch aktorów" etc. i nachalna kampania reklamowa to popularny ostanio schemat :wink: , który nie wróży zbyt dobrze Falloutowi (por. np. Morrowind-Oblivion). ... Zapewnie dlatego, iz gry już dawno przestały być niszową zabawą, teraz to potężne medium no i oczywiście niebagatelne pieniądze. A to że pewne docelowe grupy odbiorców ucierpią, no cóż celavi - $$$ rządzą i Fallout raczej ich mocy nie obali. Oby tylko skończyło się na w mairę zjadliwym kompromisie między komercyjną papką, a wartościowym produktem. Edytowane 10 Maja 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 ... Zapewnie dlatego, iz gry już dawno przestały być niszową zabawą, teraz to potężne medium no i oczywiście niebagatelne pieniądze. A to że pewne docelowe grupy odbiorców ucierpią, no cóż celavi - $$$ żądzą i Fallout raczej ich mocy nie obali. Oby tylko skończyło się na w mairę zjadliwym kompromisie między komercyjną papką, a wartościowym produktem. Bądźmy zgodni, że takie kompromisy raczej nie wychodzą na dobre wartościowym produktom :wink: Ale oby... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 http://www.in4.pl/komentarze.htm?news_id=13022 w sumie nic nie wnoszący news ;]. Jednak ja nie wiedziałem, że Laim Nesson bedzie narratorem (myslałem ze tylko podłoży głos dla postaci ojca naszego bohatera ;e). No i jakby nie patrzec to do trailera tylko 25 dni ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 "....Akcja kolejnej części sagi oznaczonej numerkiem 3, najprawdopodobniej będzie miała swoje miejsce w Waszyngtonie..." to jakis joke? gra ograniczona tylko do jednej lokacji? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 "....Akcja kolejnej części sagi oznaczonej numerkiem 3, najprawdopodobniej będzie miała swoje miejsce w Waszyngtonie..." to jakis joke? gra ograniczona tylko do jednej lokacji? :?Te newsy z IN4 se mozna w pupe wsadzić (oni to pewnie wywnioskowali z arta na 100% :lol:). Gdzieś na forum Beshtady było na mniej więcej jakim obszarze bedzie rozgrywka w F3 (wschodnie wybrzeże usa raczej ale nie sam W D.C) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=33506 Ehhhh, po prostu nie moge sie doczekac pierwszych materiałów z gry ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 to sa tylko domysly jakiegos usera z forum ;] nic wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 to sa tylko domysly jakiegos usera z forum ;] nic wiecejA szkoda ze domysły ;p. Modele bardzo fajne. Ryba jest kapitalna (to oznacza ze bedzie mozna pływać ? ;p). Oby tylko było Bozar ;]. A tak ogólnie to mam nadzieje ze pójda w jakość i ilość a nie w samą jakość tzn ze bedzie DUZO broni jak w pozostałych fallout'ach i z dobrą jakością :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Jaka ryba :lol: o lol :lol:. Mi utkwiła w pamieci postać rozrywana na kawałki po serii z uzi z bliskiej odległości. Mam nadzieje, że tutaj tego nie zabraknie też [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Nowy art na www.fallout.bethsoft.com Zapowiada się coraz lepiej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Nowy art na www.fallout.bethsoft.com Zapowiada się coraz lepiej ... Art z lotniskowcem JEST ŚWIETNY. Szkoda ze nie ma tapety w 1024x768 (bez rozciagania) :?. Kurde naprawde miodzio arcik. No i tylko 3 tygodnie do trailera ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) hoho, robi sie ostro :twisted: mam nadzieje ze bedzie z tego giera na miare f1 czy f2 Edytowane 15 Maja 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Art bomba. Zaczynam byc coraz spokojniejszy o ten tytul :) Oby tylko budowanie klimatu nie skonczylo sie na paru artach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Faktycznie art z lotniskowcem urywa glowe ;] Co ciekawe, na 2 z 3 artow mamy teren mocno "zabudowany" co swiadczyloby o umieszczeniu akcji wlasnie w zrujnowanych miastach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rascal666 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 NajZ! tylko ta epic mjuzik mnie wciaz denerwuje :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Zaden to "epic music" choć momentami sa bardziej wzniosle akcenty :> Generanie audio brzmi posępnie i tajemniczo co mnie sie akurat bardzo podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Mnie tam sie audio srednio podoba ale to przeciez muza tylko z tej prezentacji ;p. W grze pewnie nie bedzie tego sampla nawet. Tylko zeby nie zrobili jak w Obku ze muza w miastach jest wszędzie taka sama :?. W F2 kazde miasto = inna muza i baardzo klimatyczna zreszą. OMG jak ja kocham tą gre... Na osłodę czekania na trailer zlookajce 10 najlepszych cytatów z gier: http://www.gamespy.com/articles/788/788292p5.html. Chyba wiadome co jest na pierwszym miejscu :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Powiem krotko, jesli ta gra bedzie choc w 50% tak dobra jak poprzednie czesci, to wyskocze z kasy na jakas konkretna karte graficzna. Wogole, to cos czuje, ze jesli gra bedzie godnym nastepca poprzedniczek, to sprzedaz kart graficznych skoczy o kilka %, bo fanatykow Fallouta takich jak ja, raczej nie brakuje ;) Edytowane 16 Maja 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Mi utkwiła w pamieci postać rozrywana na kawałki po serii z uzi z bliskiej odległości. Mam nadzieje, że tutaj tego nie zabraknie też [;Przecież w Tacticsie nie rozrywali się po serii, a w F1 i F2 nie było UZI :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Przecież w Tacticsie nie rozrywali się po serii, a w F1 i F2 nie było UZI :PPioorkowi chodziło pewnie 10mm SMG ;]. 15 dni do trailera (czyli 2 tyg i 1 dzień ;p). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Ha udało się:D Jestem pierwszy:D nowy art http://fallout.bethsoft.com/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rascal666 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 zaczyna to bardzo dobrze wygladac !! teaser jeszcze tylko 2 weeks :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Ha udało się:D Jestem pierwszy:D nowy art http://fallout.bethsoft.com/index.html Wolałem starszy art ;). Jak dla mnie niebo za niebieskie jak na post nuklearny świat ;d. Czekanie na ten trailer (pewnie mało pokazujący) jest wykańczające :P. A tak btw fajna rozkminka co ten art znaczy ;]: http://www.nma-fallout.com/forum/album_page.php?pic_id=2213 Edytowane 22 Maja 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 A oto niezniszczony obiekt, który niegdyś stał w Anaheim w Californi! http://www.spaceagecity.com/googie/tempgallery/ocphoto.html Gdyby ta gra wyglądała jak arty.... mmmm :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zapowiada sie gra dla ktorej zloze kompa z solidna karta graficzna. Mam tylko nadzieje, ze bedzie chodzil pod DX9 i wygladal przyzwoicie. Cholera od czasu czekania na BGII nie czekalem na wydanie zadnej gry :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...