kucyk Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 (edytowane) misja - ustaw badziewie na platformie rozrodczej czy ktos moze mi przyblizyc gdzie to dokladnie mam ustawic, czy jest to miejsce w pomniku gdzie na dole jest woda, jakies jaja i ma kilka pieter? Jezeli tak to gdzie to dokladnie ustawic? Wylapaliscie w radiu przemowe prezydenta - "wybrano mnie i to jest oczywista oczywistosc"? :D Edytowane 5 Listopada 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Jak skończe trójkę to się od nowa zabieram za jedynkę i dwójkę z resolution patchami :D Dobrze ze się ta trójka pojawiła. Świetnie wkręca w klimat postapo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 kuc: podbiegasz do tych jaj i wciskacz E :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Co prawda narazie tylko miałem okazję zagrać może niecałą godzinę (zdążyłem tylko wyjść ze schronu), ale na tyle ile widziałem gra prezentuje się nie najgorzej. Wkurzało mnie tylko, że to silnik Obliviona (np. zaczynamy rozmowę i zbliżenie na postać, od razu poczucie jakby to był mod, po prostu irytujące. Dobrze że chociaż cieniowanie twarzy poprawili ;) ). Poza tym tylko raz użyłem VATS, ale nie podobał mi się nagły bullet-time (którego podobno nie da się wyłączyć :( ). Myślę, że wcześniej czy później poświęcę więcej czasu tej grze, wydaje mi się że pomimo swoich wad będzie warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 (edytowane) kuc: podbiegasz do tych jaj i wciskacz E :Dale to proste, a juz mialem wykosic cala dzielnice ;) dzieki jin :) mam juz 8 level i zaczyna sie robic ciekawie, dwa strzaly z bliska w glowe olbrzyma i oczy sie rozpadaja, gra jest niesamowita i tyle Edytowane 5 Listopada 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Wkurzało mnie tylko, że to silnik Obliviona (np. zaczynamy rozmowę i zbliżenie na postać, od razu poczucie jakby to był mod, po prostu irytujące.No bo to jest mod obliviona. nawet pip boy ktorym sie tak przechwalali to te same menu co w obku tylko ze zmienionym skinem. Na szczescie F3 jest o wiele lepszy i ciekawszy od Obliviona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Swoja droga,musze pochwalic tworcow za ekspresowe loadingi, save'y itd. - dawno nie widzialem tak szybko wczytujacej sie gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Swoja droga,musze pochwalic tworcow za ekspresowe loadingi, save'y itd. - dawno nie widzialem tak szybko wczytujacej sie gry.no gra sie laduje rzeczywiscie szybko, az za szybko, bo nie moge przeczytac tipsow w lewym dolnym rogu, wlasciwie ekran loadingu znika po sekundzie/dwoch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 No bo to jest mod obliviona. nawet pip boy ktorym sie tak przechwalali to te same menu co w obku tylko ze zmienionym skinem. Na szczescie F3 jest o wiele lepszy i ciekawszy od Obliviona.Wlasnie tego sie boje. Fallouty odkrylem pozno , w sumie gralem w nie moze dopiero rok temu. Spodobaly mi sie , jednak slyszac , ze F3 jest na silniku Obka balem sie wlasnie tego. Oblivion w moim odczuciu to maksymalna nuda , rpg bez fabuly , a jedynie dla samego grania. Warto w ogole pchac sie w F3? Znajomy gral , mowil ze to porazka. Ponoc fabula jest po prostu slaba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Wlasnie tego sie boje. Fallouty odkrylem pozno , w sumie gralem w nie moze dopiero rok temu. Spodobaly mi sie , jednak slyszac , ze F3 jest na silniku Obka balem sie wlasnie tego. Oblivion w moim odczuciu to maksymalna nuda , rpg bez fabuly , a jedynie dla samego grania. Warto w ogole pchac sie w F3? Znajomy gral , mowil ze to porazka. Ponoc fabula jest po prostu slaba. fabuła bym powiedzial jest srednia to nie jest baldour's gate ani wiedzmin niestety, ale jak sie juz przeszlo wszystkie rpgi i nie ma w co grac to F3 daje rade....co mnie najbardziej drazni w dialogach to to ze u prawie kazdej postaci jak wybierasz odpowiedz jest ona taka sama, ale przynajmniej odpowiedzi sa juz inne bo w Oblivionie to byla tragedia (podchodzac w Obku do mieszkanca i slyszac po raz setny "oo you are the Hero of Kvatch" mozna bylo dostac jobla i po prostu wylaczalem gre bo inaczej wpadl bym w nerwice albo cos gorszego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Wlasnie tego sie boje. Fallouty odkrylem pozno , w sumie gralem w nie moze dopiero rok temu. Spodobaly mi sie , jednak slyszac , ze F3 jest na silniku Obka balem sie wlasnie tego. Oblivion w moim odczuciu to maksymalna nuda , rpg bez fabuly , a jedynie dla samego grania. Warto w ogole pchac sie w F3? Znajomy gral , mowil ze to porazka. Ponoc fabula jest po prostu slaba.Mnie wciagnelo, a jeszcze pare dni przed F3 probowalem pograc w obka z modami ktore podobno tak go ulepszyly ale nie dalem rady :] po godzinie gra wyleciala z dysku. A tu gram juz 20h i naprawde mi sie podoba. Jest pare ciekawych questow, dialogi w koncu sa normalne, nie jak w obku gdzie wybieralo sie tamat rozmowy. Ogolnie jest o wiele lepiej niz w obku, ale sporo gorzej niz w poprzednich Falloutach. Imo warto zagrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 hehe jak jako fan fpp powiem tak... nic mnie tak nie wciagnelo od czasu superfroga na amige i bombermana gdy mailem 8 lat ;D p.s w obliviona ani w poprzednie fallouty nie gralem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 (edytowane) Dobra postanowiłem w końcu kupić Fallouta ;) Ale powiedzcie mi czy spolszczenie jest dobre? Biorąc wersję PL można wybrać spolszczenie kinowe? Edytowane 5 Listopada 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 (edytowane) Polski dubbing mnie drazni, brzmi okropnie na tle wersji angielskiej. Pytanie : » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Highwater Trousers" czy ktos znalazl powiazanie tego z jakims questem ? mozna zmienic koordynaty tych bombek ? Edytowane 5 Listopada 2008 przez satou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 ja wlasnie jestem po pierwszej sesji z gra ;) gralem tylko w polska wersje, dubbing obleci, ale moglobyc lepiej, do Gothica sie nie umywa musialem gre wylaczyc, bo po wyjsciu na zewnatrz z 20-60fps zrobilo sie 6fps :) (1024x768 AAx0 Ultra) musze troche zjechac ustawieniami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Ja podazam do zaminowanego miasta w ktorym podobno straszy . Ustawienia full 1900x1200 15 anizo 8 antyaliasow wszystko smiga jak ta lala . No wlasnie smiga przy wejsciu do miasta jest bocznica kolejowa zdejmuje tam wszystkich gosci rozwalam robota i po lewej stronie koncza sie tory i jest wejscie do tunelu tutaj mieli mi i mieli i wychodzi z gry ???? łoda fak ?? dodam 100 % full oryginal !!!! ktos juz mial takie hocki klocki ?? Co do gry mysle ze dobry pomysl zmiana sie nalezala kolejna turowka z poprawiona grafika wszystkich by nas zanudzila - mogli tylko takim zabiegiem spieprz.... klimat tactics ktory byl mistrz . Wiec to co zrobili zrobili dobrze . Gra jest wkrecajaca im dluzej grasz tym wiecej chcesz grac a to jest na plus . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 moim zdaniem spolszczenie jest eleganckie, ale często różni sie od napisów na ekranie, jest bardziej "soczyste", "kur*y" i te rzeczy lecą często, zarówno w dialogach jak i w radiu, które potrafi rozśmieszyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 hehe jak jako fan fpp powiem tak... nic mnie tak nie wciagnelo od czasu superfroga na amige i bombermana gdy mailem 8 lat ;D p.s w obliviona ani w poprzednie fallouty nie gralem :Paż wstyd sie przyznać. Za to masz dużego plusa ze w obka nie graleś. Przynajmniej na każdym kroku nie bedziesz "czuł tego enginiu") a to już jakis tam plus. Zagraj w stare F po falloucie 3 ;]. Ja tez nie grałem W fallouta w dniu jego premiery tylko pierwszy raz zagrałem jak m koleś pożyczył F2 z CDA ;]. Jak w tamtych czasach też jak noob zwracałem na grafike bardzo dużą uwage (to już były czasy nwn1 czy MDK2). W dodatku byłem fanemy FPSów wszelkiej maści q1,blood,(redneck rampage :lol:), shadow wawrior,q2,q3,ut,deus później ET(a raczej rtcw) no i oczywiście mistrz wszystkich fpsów sp hl1 (na wspólni z doomem3 - którego jeszcze nie było ofc ;]). A i tak stawiam właśnie F2 na najwyższym piedestale (tóż obok przy F1 ;]). Gry nie do zabicia a łątwe to zniszczenia w które po prostu trzeba zagrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 aż wstyd sie przyznać. Za to masz dużego plusa ze w obka nie graleś. Przynajmniej na każdym kroku nie bedziesz "czuł tego enginiu") a to już jakis tam plus. Zagraj w stare F po falloucie 3 ;]. Ja tez nie grałem W fallouta w dniu jego premiery tylko pierwszy raz zagrałem jak m koleś pożyczył F2 z CDA ;]. Jak w tamtych czasach też jak noob zwracałem na grafike bardzo dużą uwage (to już były czasy nwn1 czy MDK2). W dodatku byłem fanemy FPSów wszelkiej maści q1,blood,(redneck rampage :lol:), shadow wawrior,q2,q3,ut,deus później ET(a raczej rtcw) no i oczywiście mistrz wszystkich fpsów sp hl1 (na wspólni z doomem3 - którego jeszcze nie było ofc ;]). A i tak stawiam właśnie F2 na najwyższym piedestale (tóż obok przy F1 ;]). Gry nie do zabicia a łątwe to zniszczenia w które po prostu trzeba zagrać. hehe moze sie skusze ;) kieeedys danow temu gralem tylko w polskie gorky17 :DDDDD i przyznam ze sie spodobalo i przeszedlem cale :) ale to bylo hohoho ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Dobra postanowiłem w końcu kupić Fallouta ;) Ale powiedzcie mi czy spolszczenie jest dobre? Biorąc wersję PL można wybrać spolszczenie kinowe? Mozna wybrac orginalna wersje angielska jak kupujesz na PC :D Pare zabawnych filmikow: http://polygamia.pl/najglupsze-bledy-w-fal...3#comment-44777 Chlopaki trzymaja forme z morrowinda i obliviona jesli chodzi o kontrole jakosci:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Dobre ;) To zabija http://www.youtube.com/watch?v=eu-bWoLq6FQ...edy-w-fallout-3 1:11 na tym też :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 A jak wygląda Wasz bohater? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Na 20 levelu warto zainwestować w Pośpiech Kostuchy. Jak się zabije kogoś przy pomocy VATS to odnawiają się PA. Broń lekka 100pkt i takie oto wyjątkowe magnum i można kosić całe armie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Na 20 levelu warto zainwestować w Pośpiech Kostuchy. Jak się zabije kogoś przy pomocy VATS to odnawiają się PA. Broń lekka 100pkt i takie oto wyjątkowe magnum i można kosić całe armie. foniz wal takie rzeczy w spojlery!! niektorzy chca sami do tego dojsc :P Nie cytujemy obrazkow costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) jak wyglada moj bohater i czym sie zajmuje? ad1 - w wolnym czasie jest uzbrojonym nauczycielem historii :wink: ad2 - doprowadza napromieniowanych murzynow do nirwany :lol2: :lol2: :lol2: ad3 - ma wysublimowane metody targowania sie :lol2: ad4 - ale przez wiekszosc czasu woli byc incognito :rolleyes: Edytowane 6 Listopada 2008 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 foniz wal takie rzeczy w spojlery!! niektorzy chca sami do tego dojsc :PDo czego? Przeciez wszystkie perki sa opisane w grze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Ale nie każdy chce wiedzieć wszystko o tej grze zanim w nią zagra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Chyba w innego F2 gralem niz ten koles, bo nieraz zdarzylo mi sie zetknac z komputerami czy robotami, nawet w kompletnie zapomnianych dziurach (elektrownia kolo Vault City, chociazby)Hmm... Sierra Army Depot? Działające komputery (a tych było w porywach jakieś 10%) w elektrowni w Gecko są przecież całkiem sensowne - przecież elektrownia wciąż działa, a sam działający reaktor to trochę mało :E W niektorych punktach koles ma racje, a miejscami sie po prostu czepia bez sensu (np. o Bobbleheads)A jak działają? Magicznie podnoszą statystyki? W takim razie też bym się przyczepił. A jest w grze Jet? Albo chociaż jakaś wzmianka o nim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 jest jet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 z dopalaczy mamy np odlot, wygrzew, psycho, chrupiaca wiewiorka na patyku i wiele innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...