Gość Firekage Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 O ile w Kerfurze w ogole to bedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 na stronce www.cenega.pl/promocja2za69 jest lista sklepów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Pewnie wyprzedają przed wypuszczeniem wersji z dodatkami. Tak czy siak kupowanie polskiej wersji F3 to IMO poważny błąd, który niestety popełniłem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 (edytowane) ?? Dlaczego? Chodzi Ci o dubbing? Ja np. zaznaczyłem tylko napisy po polsku, a i tak zerkałem na nie od czasu do czasu. Edytowane 9 Lipca 2009 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Dlatego że na polskiej wersji nie działa dużo modów, nie działają też patche z oficjalnej strony, więc nie można pograć w DLC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 (edytowane) Dobra mam F3 PL oryginalnego powiedzcie mi w jaki sposob moge pograc w dodatki na dzien dzisiejszy nawet jesli mialoby to byc po angielsku? Mozna zainstalowac je na wersje np z polskimi napisami i skad je wziac? Edytowane 14 Lipca 2009 przez gr0chu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 (edytowane) Dobra mam F3 PL oryginalnego powiedzcie mi w jaki sposob moge pograc w dodatki na dzien dzisiejszy nawet jesli mialoby to byc po angielsku? Mozna zainstalowac je na wersje np z polskimi napisami i skad je wziac? Pewnie wyprzedają przed wypuszczeniem wersji z dodatkami. Tak czy siak kupowanie polskiej wersji F3 to IMO poważny błąd, który niestety popełniłem :( Ja miałem wersje UK od kumpla (ba nadal mam bo on sam nie chciał grać :)) i wszystko działa bez problemu. Wersja PL to krap który trzeba omijać szerokim łukiem. Edytowane 14 Lipca 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Na wersji PL nie da się legalnie pograć w dodatki bo nie ma klucza do LIVE (ponoć jednak można użyć tego od GTA IV, tak jak w Fuel i innych grach, te klucze nie są przypisane do gier tylko po prostu umożliwiają zalogowanie się do LIVE). Jeśli nie zależy ci na legalności to wiesz co możesz zrobić, jednak nie wiem czy dodatki będą działać bo nowsze patche chyba z polską wersją nie współpracują, a teoretycznie są wymagane. Najlepszym rozwiązaniem jest poczekać do października na edycję Game of the Year, która będzie zawierać wszystkie dodatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 I kupić angielskie GOTY :) Taki mam plan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Na GAME.co.uk są preordery na konsolowe edycje GotY za ledwo 30 funtów (+3 za wysyłkę), więc cena rewelacyjna. Mam nadzieję że pojawi się preorder edycji PC, bo myślę że można by liczyć na nie więcej niż 25 funtów. W momencie premiery ceny pewnie będą wyższe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 To jakis zart, wez badz tu madry i kupuj oryginalne gry, pograsz sobie w dodatek rok po jego wydaniu za granica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Dziala wam polskie wydanie F3 na W7 x64 ? Bo mi sie wywala na sprawdzaniu czy plyta jest w napedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 (edytowane) Hehe, wlasnie mialem sie o to samo spytac. Nie pomaga zmiana zgodnosci z win XP, czy vista. Na zagranicznych forach ludzie pisza, ze dziala... Jak dziala, jak nie dziala? Edytowane 29 Lipca 2009 przez Burdoror Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Nie dziwi mnie to, kolejny raz polska wersja daje ciała. Nie próbowałem bo czekam na GOTY ale chyba specjalnie spróbuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Dokopalem sie do informacji na temat zabezpieczen. Oczywiscie u nas musi byc wszystko na opak i zabezpieczenia sa inne, niz na caly kur.. swiecie! No nic, podobno no-cd crack dziala. Ale to jest zalosne.... Z drugiej strony na oficjalnej stronie jest jasno napisane, ze gra nie wspiera Windows 7. Dno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Gdzie masz info o tym że nie wspiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Here :( "Does Fallout 3 Support Windows 7? Fallout 3 is not an officially supported title of Windows 7." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Żałosne. A GOTY które wyjdzie po oficjalnej premierze W7 też nie będzie go wspierał? No tego to jeszcze nie grali w tym cyrku. No i nasz P@$%& dystrybutor ma wymówkę żeby jak zwykle nic nie robić, nie ważne że inne wersje działają, ważne że oficjalnie nie wspierają :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Tak się składa że w tej chwili to żadna gra oficjalnie nie wspiera Windows 7, a tylko o oficjalnym wsparciu jest mowa. Nie można wspierać produktu którego jeszcze nie ma na rynku, do tego gra wyszła jak jeszcze nawet nie była znana data premiery siódemki, a system był w fazie bety. To tak jakby mieć pretensje o to że dużo starych gier nie działa na obecnych systemach. Zagraniczne edycje GOTY na pewno będą normalnie działac, bo obecne działają. A jeśli w polskiej znowu będą takie same zabezpiczenia to może nie działac, o ile to właśnie zabezpieczenia są tego powodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Przecież właśnie o polskich tu rozmawiamy i o działaniu. Brak oficjalnego wsparcia jest i będzie wymówką dla cenegi żeby nic nie robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Swoją drogą to trop polskiej dystrybucji jest tu dobry bo to samo mam w Mass Effect PL. Chyba przeinstaluje na W7 x32 tam podobno nie ma takich jazd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Mass Effect chodzil mi na W7 32b. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Sprawdzilem, "no-cd" dziala na W7x64. Wniosek z tego taki, ze to nie gra nie wspiera W7, tylko ten ch...y Securom :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ale zagraniczne edycje też korzystają z SecuROM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Mieszacie :) F3: SecuROM v7 (v7.38.0006) [ENGLISH & GERMAN] StarForce v5 (v5.60.1.27) [RUSSIAN] SafeDisc v3 (v4.85.000) [ENGLISH/POLISH] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardeni Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 mam problem z falloutem 3, a raczej z jego animacjami. Nie wiem czy było, ale wolę zaryzykować niż przejrzeć te 74 stron, liczę na wyrozumiałosc ;) Postacie z gry, npc'e itd (prócz głownego bohatera) nie animują się, tzn przesuwają się po ziemi zamiast chodzić Prawdopodobnie mam przez to problem z roizpoczęciem gdy, tzn po wybraniu płci nic się nie dzieje, gra działa, kamera lekko się buja itd, mogę płakać naciskając "e" ale tylko tyle, reszta fabuly nie rusza. Problemu kiedyś nie miałem, tzn jeszcze na gf9600gt wszystko było ok. Mieliscie cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzio123 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Wie ktoś kiedy !@# Cenega łaskawie wyda dodatki??? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 mam problem z falloutem 3, a raczej z jego animacjami. Nie wiem czy było, ale wolę zaryzykować niż przejrzeć te 74 stron, liczę na wyrozumiałosc ;) Postacie z gry, npc'e itd (prócz głownego bohatera) nie animują się, tzn przesuwają się po ziemi zamiast chodzić Prawdopodobnie mam przez to problem z roizpoczęciem gdy, tzn po wybraniu płci nic się nie dzieje, gra działa, kamera lekko się buja itd, mogę płakać naciskając "e" ale tylko tyle, reszta fabuly nie rusza. Problemu kiedyś nie miałem, tzn jeszcze na gf9600gt wszystko było ok. Mieliscie cos takiego? Pierwszy raz się z tym spotykam. W sieci o tym cicho chyba. Przeinstaluj gre albo załóż nowy wątek na forum bethesdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Ja ci polecam sprzedać, ble, ja polecam WSZYSTKIM sprzedać syfną badziewną polską edycję Fallouta, i kupić sobie edycję Game of the Year z UK (premiera za bodajże 3 tygodnie) - niecałe 26 funtów łącznie z wysyłką w sklepie www.thehut.com , już tam coś kupowałem ostatnio więc sklep ok. Można tez z GAME za 28 funtów jak ktoś woli. Edycja będzie zawierać wszystkie dodatki za cenę normalnej gry, do tego dostaniecie nawet klucz do LIVE jak kogoś interesuje. Ja obecnie bojkotuję wszystkie polskie wydawnictwa, na pewno nic już nie kupię, skoro z UK mam zawsze albo lepiej, albo taniej, a czasem i to i to. Mam nadzieję że ktoś do mnie dołączy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 No właśnie czekam i czekam na to GOTY. W to że polska edycja to jedno wielkie g... to chyba już nikt nie wątpi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...