Gość Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Cze all. Chciałbym zakupić taką kartę są po 300zł w komputroniku http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2849 ich taktowanie to: procesor: 256 mhz ram: 175mhz (DDR) Czy ta karta różni się czymś od swojego mocniejszego brata wersji:AR64DG poza taktowaniem 270/230 (i innym chłdzeniem). Bo jeżeli nie, to ciekawi mnie czy bym mógł wgrać bios od wersji AR64DG do AR64S-H dzęki czemu zupełnie za darmo mugł bym sobie przerobić karte za 300zł na kartę za 500zł. Czy karta może zadziałać z biosem mocniejszej wersji kart czy nic mi się nie zpieprzy??? Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekF Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Wszystko się spieprzy, bo AR64DG jest na Radeonie 7500 i pamięciach DDR, a AR64S-H na 7500LE i pamięciach SDRAM. Równie dobrze możesz wciskać pamięci PC-133 do gniazd DDR i oczekiwać, że zadziałają... Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 No fakt nie zauważyłem że to sdr'y dzięki za ostrzeżenie bo bym był 3 bańki do tyłu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekF Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 I nie sugeruj się cenowo komputronikiem, ja kupiłem niedawno AR64DG za 400PLN z groszami, ale wiem, że można i ciut taniej znaleźć. W Bydgoszczy sprawdź Comp-art, nikt chyba nie ma lepszego detalu. Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...