bokos Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Witam :!: Mam problem od pewnego czasu mam Neo+ i śmigają na nim 3 kompy podłączone do routera Planet ADE-4000, wszystko było ok dopóki nie zacząłem ściągac eMulem i jak na jednym kompie ściągam to na wszystkich net muli :evil: . Chciałem przydzielić każdemu po równo łącza ale na tym routerze ponoć sie nie da. Czy wie ktos na jakim routerze da się to zrobic i jak :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Można czy nie, źle postawione pytanie, bo powinno ono brzmieć czy się opłaca? Nie szkoda pieniążków, na twoim miejscu włączyłbym w routerze DMZ dla twojego komputera lub bezpieczniejszy sposób, zainstalował na wszystkich komputerach cfossped, poza tym ogranicz ilość połączeń do 100 maskymalnie 200, oraz liczbę nowych połączeń na 5sekudnd do 30 nawyżej 40. Prawda jest taka, że routery z tej półki cenowej nie radzą sobie, mają za mało pamięci, a osiołek to wymagający program! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokos Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Hehe wszystko by było dobrze gdybym jeszcze wiedział jak to wszystko zrobić :) możesz mi to wytłumaczyć bardziej rzeczowo? W tym panelu administracyjnym routera gdzie to mam dokładnie znaleźć wszystko ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...