Liskoski Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Chcialbym sie dowiedziec czy istnieje jakis program do usuwania bad sectorow, sprawnie dzialajacy pod winXP? Hdd regenerator niby dziala ale potrzeba dyskietki :| a ja niestety takowej nie posiadam, a chcialbym z tymi badami dzis zatanczyc... Dysk to jakis 10 GB WD... P.S.Szukalem szukajka ale nie znalazlem nic, moze zle szukalem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 ja na swojej starej 80 maxtora poradzilem sobie z badami pod win xp, dalem tylko format i win xp zaczal zabawe z dyskiem i wylaczyl bady z uzycia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Mnie zatem chodzi zeby zniknely, jak po uzyciu hdd regeneratora... Inetresuje mnie czy sa jeszcze jakies inne programy, dzialajace pod xp, dzialajace jak hddreg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...