gacus4 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Czy Radeon 9000 pójdzie mi na AGP 2x? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 chyba nie, bo to inne napiecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Agp x2 nie jest kompadebilne z AGP x4/x8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 ja na moim bardzo starym ecsie mialem AGP X2 i o dziwo mialem radka 9000PRO i chulał bez problemu 8O wtedy bylem calkowicie zielony z kompów, ale pamiętam że w instrukcji pisalo AGPX2 tak samo w biosie... a plyta to byla ESC K7VZA rev 1 ( czy jakoś tak) heh jeszcze coś mi się przypomniało pamiętam jak moja ( wtedy dziewczyna a teraz zona) :D miala komputer na celeronie 533 i wkladałem radka 9000pro ( supergrace) do jej kompa chodzil łądnie tylko w 3 dmark 2001 miał 2000 punktów:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Oczywiście, że będzie działać. A przynajmniej teoretycznie powinien. Radeon 9000 obsługuje maksymalnie AGPx4, więc powinien bez problemu działać także w trybie AGPx2. W momencie jak piszę te słowa, moja karta jest tak właśnie ustawiona i wszystko jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Witajcie ;) nie wiecie jakie ma taktowanie Radeon 9000PRO Shappire czy to moze jeden ciul czy Shappire czy Gigabyte :?: PZDR :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 no takie same sa karty, czyli obydwie maja 275/275(550) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...