Lot123 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 witam wszystkich ! Mam problem z instalacja w PC winXP ! Kupilem Motorola E398 i podlaczylem ja do PC przez USB. Probowalem roznych sposobow i nic ( Pokazuje mi sie NIEZNANE UZADZENIE USB i przy probach zainstalowania drivera nic nie chce przyjac WINXP Mam SP2, 8 portow USB, plyte glowna ASUS P4C800 E-DELUX Plizzz pomocy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hate7 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 też mam motorole e398 wsadziłem kabel pod usb i bez problemu wykrywa kartę pamięci spróbuj wejść do menadżera urządzeń i zobacz czy czegoś tam nie ma z wykrzyknikiem masz może jakiś soft do tego telefonu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lot123 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Z wykrzyknikiem nic nie mam moze trzeba cos w telefonie ustawic a czy drivery do usb z plytki sa dobre bo winxp mi nie chce ich przyjac przy probie aktualizacji i nie wiem czemu ! Podlaczylem telefon cos tam windows poprobowal zainstalowac i dal komunikat ze znalazl nowe urzadzenie i jest gotowe etc. a za chwile komunikat iz cos jest nie tak sproboj podlaczyc ponownie uzadzenie albo nowe sterowniki. Probowalem kilka razy i nic probowalem mu zaktualizowac sterowniki z plytki ale zadnych nie chcial mi przyjac winxp.j CO ZROBIC ! Prosze dorac cos ... Moze trzeba jako modem zainstalowac hmmm nie wiem co robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hate7 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 nie ama pojęcia ja poprostu podlaczylem pierw do kompa potem do telefonu wykrył go jako e398 otworzyło się okno jak przy dysku i działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Zajrzycie na stronę http://www.matrax.net/forum/ tam znajdziecie odpowiedzi na wszystkie wasze problemy;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...