sorin86 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 HEj WIem ze podobne tematy zakladalem. NIe piszcie nic zwiazane z tym , jesli ktos chce zwrocic uwage to niech nie pisze:) Wysle screeny z FAr cry planszy Fort w pewnym miejscu. I czy moglby ktos w tym wlasnie miejscu(jesli posiada) sprawdzic cos dla mnie? Rzucic granat i zobaczyc czy nie będą migac kreski czarne podczas ruchu. ALe dokladnie to miejsce, kazde inne odpada http://www.frazpc.pl/b/86718 na tym forum dalem screeny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 to jest pewnie błąd gry lub sterowników. to normalka czasami :) ja dzisiaj zaczełem grać w The Suffering. wystarczyło spuścić wode w kiblu :) a efekt niedoporacowania murowany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorin86 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 a co dokladnie ci sie dzieje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 a co dokladnie ci sie dzieje?? to się dzieje, że nic nie widze na ekranie. jakieś załamania obrazu. to normalka dla tej gry, może jakiś patch to naprawia ale nie mam ochoty go szukać..... zaden program nie jest idealny , w sumie to nic nie jest idealne, a ty grasz czy się przyglądasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 kolego a ty czego dokladnie się doszukujesz? myślisz ze masz wadliwa karte ? może coś innego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...