Pabloo Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Witam... Mam problem: Otórz mój napęd cd-rom SAMSUNG CD-ROM SC-152A zachowuje sie bardzo dziwnie: Raz oczyta i otwiera wczystkie płytki a drugim raze nie..... i to żadnej... co może być problemem. Dodam ze cd-rom jest na gwarancji i byłem z tym problemem w serwisie to potrzymali go 3 tyg. zrobili jakieć upgrate (czy jakoś tak) i oddali i on znów sie tak zachowuje..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdi Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Witam ! Prawdopodobnie siadł laser, teraz często się to zdarza (kicz montują), na gwarancji zwykle się wykręcają mówią że naprawili i pociskają inne kity, jedź do firmy i powiedz że chcesz żeby Ci wymienii bo po napraiw dalej nie dziala. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Jak jest na gwarancji, to wykorzystaj to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...