erbs Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Cześć mam do was bardzo ważne pytanie, a mianowicie za co dostaje się napisy pod nickiem - mam na myśli "stały uczestnik"; "super uczestnik" itp. Czy zależy to od liczby postów? Bardzo proszę niech ktoś mi to wyjaśni. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 dokładnie... od liczby postów... dużo lepiej by było jakby każdy mógł ocenić danego user'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 A gdzie można dowiedzieć się ile punktów na jaki napis trzeba mieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 do 100 początkujący do 500 stały do 1000 zaawansowany do 2000 super ponad 2000 uzależniony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 do 100 początkujący do 500 stały do 1000 zaawansowany do 2000 super ponad 2000 uzależniony a czy jest cos po uzaleznionym ?? np maniak albo fanatyk ?? :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 a zobacz co aktualnie ma Kaeres :) dalej jest Uzależniony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 a zobacz co aktualnie ma Kaeres :) dalej jest Uzależniony nie kumasz o co mi chodzi :) chcem wiedzec czy jest jeszcze cos po uzaleznionym.np po przekroczeniu 5000 postow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Dojdź do do 5000 to sie okaże a póki co to można Liska zapytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Dojdź do do 5000 to sie okaże a póki co to można Liska zapytać.Lisek pewnie jeszcze sam nie wie :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...