pasażer Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Czy opłaca się wymieniać moje kostki na 512 266mhz PQI???? Mi się wydaje że tak ale prosiłbym o wasze opinie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 jeżeli grasz w gry to bardziej przyda się więcej ramu aniżeli wysokie fsb, będzie troche mniej fpsów ale za to nie będzie przycinało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasażer Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Też mi się tak właśnie wydaje. Szczególnie będzie to zauważalne w nowych grach. Ale i tak jakoś nie jestem przekonany :/ I co to za firma PQI :?:?:?: No ale w koncu bez żadnej dopłaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 bierz moze pojda na wiecej niz 266 i se mnoznikiem dojedziesz wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...