vabe Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Cześć wszystkim. Mam problem z XP coś mi od czasu do czasu go zawiesza ,a pisze tak Zródło True Vector Engine Nie można znalezć opisu dla identyfikacji zdarzenia(1) w zródle (True Vector Engine) Być może komputer lokalny nie ma wymaganych informacji rejestru lub plików DLL potrzebnych do wyświetlenia komunikatów z komputera zdalnego itd. Już pomału wątpie w życie XP na tej planecie i chyba go wykasuje a tak poza tym wszystko jest do kitu hehe Płyta ENMX 8TTX+ z kontrolerem HPT370A UDMA/ATA100 RAID 3 dyski podlaczone do tego kontrolera 1 dysk pod IDE Nadrywarke LG i DVD Tosziba Atlon 1,4 ATI 8500 Bios 1.009 (orginał) ,karta SB Audigy. karta TV , karta sieciowa 3 x 256 ramu , Drukarka. Bios od płyty i kontrolera najnowszy ,sterowniki najnowsze. temperatura CPU 48* a sys 27 * i jeszcze jedno mam programik do testów i pokazuje mi ze nie mam właczonego UDMA na dyskach SCSI jak to właczyc o ile to nie bład programu chociaż w winie ME ma zakładke to właczania i wyłaczania UDMA na kontlorerze SCSI a w XP nie mam Wszelkie porady wskazane oczywiście dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Cześć wszystkim. Mam problem z XP coś mi od czasu do czasu go zawiesza ,a pisze tak Zródło True Vector Engine Nie można znalezć opisu dla identyfikacji zdarzenia(1) w zródle (True Vector Engine) Być może komputer lokalny nie ma wymaganych informacji rejestru lub plików DLL potrzebnych do wyświetlenia komunikatów z komputera zdalnego itd. Już pomału wątpie w życie XP na tej planecie i chyba go wykasuje a tak poza tym wszystko jest do kitu hehe Płyta ENMX 8TTX+ z kontrolerem HPT370A UDMA/ATA100 RAID 3 dyski podlaczone do tego kontrolera 1 dysk pod IDE Nadrywarke LG i DVD Tosziba Atlon 1,4 ATI 8500 Bios 1.009 (orginał) ,karta SB Audigy. karta TV , karta sieciowa 3 x 256 ramu , Drukarka. Bios od płyty i kontrolera najnowszy ,sterowniki najnowsze. temperatura CPU 48* a sys 27 * i jeszcze jedno mam programik do testów i pokazuje mi ze nie mam właczonego UDMA na dyskach SCSI jak to właczyc o ile to nie bład programu chociaż w winie ME ma zakładke to właczania i wyłaczania UDMA na kontlorerze SCSI a w XP nie mam Wszelkie porady wskazane oczywiście dobre Podejzewam ze zone alarm :DDD Jak go mialem to tez czasem true vector mintor wariowal i np zajmowal 90% czasu proca. Sciagnij jakis lepszy firewall polecam np sygate personal firewall. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 potwierdzam, to napewno zone alarm / miałem to samo i przesiadłem się na sygate / pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...