voodson Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33286457 Czy oplaca sie to kupic? Czy plyta bedzie dobra do OC? Mi sie zdaje ze troche drogo i nie wiem czy sie oplaci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33286457 Czy oplaca sie to kupic? Czy plyta bedzie dobra do OC? Mi sie zdaje ze troche drogo i nie wiem czy sie oplaci? Płyta generalnie jest ok - ale do OC się nie nadaje. 1700+@2200+ ? Śmiechu warte :D poza tym nie ma się co dziwić - chipset KT333 nie gwarantuje przy podkręcaniu niczego rewelacyjnego (nie ma nawet blokady PCI/AGP, nie wspominając o dzielniku przy 200 FSB - co to oznacza ? ano ni mniej ni więcej, że jeśli proc pozwoli ustawić sie na FSB 200 to HDD ci się ugotuje). DO OC lepiej nadaję się ECS l7s7a2 lub asroc a7s8x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodson Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 no bo narazie chce kupic taki Axp 1700 bo po co mam wydawac duzo kasy na A64 za rok staniej i sobie kupie wtedy A64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Sprzedajacy pisze ze ten antek kreci sie na 2200+ ale skad moze to wiedziec skoro pisze ze procek jest nowy i nieużywany :) Rozumiem ze dobra seria ale jak wiadomo kazdy procek kreci sie inaczej choćby byl z najlpeszej serii. Drugie imo to to co mowi wojwar :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 A ja jeszcze tylko dodam, że sprzedający nie mówi o 2200+ tylko o 2200 czyli można domniemywać że chodzi mu o MHz... Jak dla mnie za duże ryzyko. W dodatku to że jak pisali koledzy wyżej procek niby nowy a kręcony ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...