robirem Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 dzisiaj zainstalowałem program daemon tools - do tworzenia dysku wirtualnego. Po chwili jednak rozmyśliłem się i odistalowałem programik. Pierwsza rzecz która mi się rzuciła to dwa nowe programy w procesach : ctfmon.rxe oraz wdfmgr.exe , obydwa siedzą w windowsie. Następnie stwierdziłem że nie otwiera mi się aplikacja: informacja o systemie a w pomoc i obsługa techniczna zgłasza się winda/system 32. Proszę o poradę co zrobić żeby wszystko wróciło do normy. Posiadam system xpprof a sysytem przywracania sysytemy mam wyłączony, pozdrawiam Robirem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Regedit i powywalaj wpisy Daemona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robirem Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 próbowałem ale procesy pozostają ctfmon.exe oraz wdfmgr.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 ctfmon.exe: Opis>CTF Loader firma>Microsoft Corporation Nazwa produktu>Microsoft® Windows® Operating System wdfmgr.exe: opis>Windows User Mode Driver Manager firma>Microsoft Corporation Nazwa produktu>Microsoft® Windows® Operating System Procesy nie mają nic wspólnego z daemonem(są to programy z windows). Tego pierwszego u mnie nie ma włączonego nawet, a daemona mam zainstalowanego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robirem Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 oki, ale wcześniej ich nie moałem no i te aplikacje które aktualnie nie działają?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 ctfmon -> Office 2003/XP wdfmgr -> Media Player 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robirem Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 można to jakoś wyłączyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 pierwszym lepszym menedzerem procesow mozesz ubic oba procesy (np Exterminator - z mojej www) nastepnie spakuj je czymkolwiek do katalogu w ktorym sie znajduja i usun oryginaly potem zrestartuj system - jesli office i media player chodza dobrze to znaczy, ze te bajerki sa nie potrzebne - jesli jednak okaze sie ze cos nie tak, to rozpoakuj z powrotem te pliki tam, gdzie byly ps. sam nie moge ci powiedziec, czy sa potrzebne bo nie uzywam zadnego z tych programow (wmp wogole, office nie w tej wersji) sadzac po opisie, jaki przedstawil sgj, to moga sie jednak przydac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny69 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 ctfmon mam wylaczony i nie zauwarzylem zadnych problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...