Slayer Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Mało mnie tir nie zmieżdżył 5 minut temu, bo jakiś penis w białej Toyocie Corolli rocznik 1998 wyprzedzał mnie na podwójnej ciągłej i na chama mi mało nie porysował boku. Dałem po hamulcach......gdyby nie ABS to bym w poślizg poleciał, bo nawierzchnia była mokra i śliska. A z tyłu kontem oka w lusterku widziałem rozpędzonego tira lecącym na mnie w poślizgu z przekszywioną naczepą. Wcisnąłem ,,S" ( maksymalna moc- mam automat w Corsie) gaz do dechy, odżuciłem w lewoi chyba najwyżej 30 cm brakowało, żeby Tir mnie zachaczył. Pierd....piraci. A mówią- Jedzie Toyota, a w śroku idiota. Nie wspomnę, że na pofałdowanej nawierzchni, gdzie ograniczenie do 40, goście jadą po 80-100 i jeszcze prawym pasem prują zygzakiem. <span style="color:red;">[ciach!]</span>a.....gdybym miał Uzi, to bym jak w GTA3 zastrzelił :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Wiem, ze to tragedia, ale jesli bylo tak jak piszesz to zajebiscie musialo wygladac :twisted: Mala Corsa daje buta a parenascie metrow za nia pedzi tir :evil: Kurna jak w GTA :D. Az mi sie zachcialo grac :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Ja tam mam metodę - jadę spokojnie za takim, aż się zatrzyma i idę na rozmowę. Z siekierą. :D Zazwyczaj są wtedy kulturalni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 to lepiej uważaj... bo kiedys możesz trafić na frajera który Cie zastrzeli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Wiesz co to są "plecy"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Wiesz co to są "plecy"?Ktoś też może mieć plecy ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Dlatego trzeba wiedzieć kto ma "plecy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Ja tam mam metodę - jadę spokojnie za takim, aż się zatrzyma i idę na rozmowę. Z siekierą. :D Zazwyczaj są wtedy kulturalni. trzeba mieć siłę przekonywania :D a tak wogóle to niektórzy to jeżdżą tak że nie wiem w jaki sposób dostali prawko :( raz jak jechałem [pasażer :D ] prze Łódź [gdzieś ok.23.00] to było czerwone światło na skrzyrzowaniu a gościu tirem sobie przejechał tak po prostu [chyba niechciało mu się chamować] !!! :evil: ... bez komentarza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Ja tam mam metodę - jadę spokojnie za takim, aż się zatrzyma i idę na rozmowę. Z siekierą. :D Zazwyczaj są wtedy kulturalni.Popieram. A i klamke mieć dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Ja tam mam metodę - jadę spokojnie za takim, aż się zatrzyma i idę na rozmowę. Z siekierą. :D Zazwyczaj są wtedy kulturalni.Popieram. A i klamke mieć dobrzeNiby dobrze, ale siekiera = 10zł , klamka=2000zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Wiesz co to są "plecy"? nie lubie ludzi co sie chwalą co to za plecy oni nie mają najczęsciej to tylko przechwałki :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Wiesz co to są "plecy"? nie lubie ludzi co sie chwalą co to za plecy oni nie mają najczęsciej to tylko przechwałki :evil: :evil: :evil: Jeśli chcesz sprawdzić - zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 wiesz nie bede sie spierał czy masz czy nie poprostu takie poprostu tylko chyba dzieciaki takimi textami sie przechwalają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Noooooo dobra ktos mi powie o co z tymi plecami chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 to taka część ciała między d... a szyją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Norma to przeciez tylko polska ;))) Wrazen drogowych tez miewam czasami az nadto a la na ruchu wachadlowym o 2 w nocy tir stwierdzil ze mu sie nie chce czekac czy na codzien przejazd przez Rondo Giedroycia i okolice czyli murowane 10 minut stania w korku i patrzenie na kolejnych debili przepychajacych sie i wciskajacych na sile. Coz kultura jazdy jest u nas niebezpiecznie bliska tej w paryzu [wybitnie nie polecam poruszania sie wlasnym autem - osoby niewprawione jak ja nie sa wstanie pojac jak na rondzie nie ma pasow i jedzie z 6 aut obok siebie ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Wszędzie za granicą mówi sie o Polakach ze nie należą do tych wolnych kierowców :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Heh, jak i w Polsce tak i w usa. Ostatnio jechalem sobie Parkway'em (Chrysler Stratus - szkoda ze nie moj) ;) Jade lewym pasem jakies 85 - 90 m/h a tu koles za mna jakims Pontiac'kiem trabi i mnie wyprzedza. Malo co mnie nie zepchnal na kraweznik betonowy o wysokosci 0.5 metra. Cudem ucieklem od rozpieprzenia doszczetnie Chryslerka. Zaraz jak sie znalazl przedemna pokazal mi srodkowego palca, i gdzie ta kultura na drodze? (tesh mu pokazalem fingera) :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja tam mam metodę - jadę spokojnie za takim, aż się zatrzyma i idę na rozmowę. Z siekierą. :D Zazwyczaj są wtedy kulturalni.Mój kolega tak ostatnio zrobił, tylko że wyszedł z kijem bejsbolowym, a szanowny pan do niego - "może ci kolanka przestrzelić, syneczku". Kolega grzecznie wsiadł do auta i odjechał. Tacy są sk@r!!ele na świecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja tam mam metodę - jadę spokojnie za takim, aż się zatrzyma i idę na rozmowę. Z siekierą. :D Zazwyczaj są wtedy kulturalni.Mój kolega tak ostatnio zrobił, tylko że wyszedł z kijem bejsbolowym, a szanowny pan do niego - "może ci kolanka przestrzelić, syneczku". Kolega grzecznie wsiadł do auta i odjechał. Tacy są sk@r!!ele na świecie. Ja bym mu przypier#@%!Ł zainm by wypowiedział "może ..." :D heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja tam mam metodę - jadę spokojnie za takim, aż się zatrzyma i idę na rozmowę. Z siekierą. :D Zazwyczaj są wtedy kulturalni.Mój kolega tak ostatnio zrobił, tylko że wyszedł z kijem bejsbolowym, a szanowny pan do niego - "może ci kolanka przestrzelić, syneczku". Kolega grzecznie wsiadł do auta i odjechał. Tacy są sk@r!!ele na świecie. Ja bym mu przypier#@%!Ł zainm by wypowiedział "może ..." :D heh Gnat = wyjmij, przeładuj, odbezpiecz siekiera = buch!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Norma to przeciez tylko polska ;))) Wrazen drogowych tez miewam czasami az nadto a la na ruchu wachadlowym o 2 w nocy tir stwierdzil ze mu sie nie chce czekac czy na codzien przejazd przez Rondo Giedroycia i okolice czyli murowane 10 minut stania w korku i patrzenie na kolejnych debili przepychajacych sie i wciskajacych na sile. Coz kultura jazdy jest u nas niebezpiecznie bliska tej w paryzu [wybitnie nie polecam poruszania sie wlasnym autem - osoby niewprawione jak ja nie sa wstanie pojac jak na rondzie nie ma pasow i jedzie z 6 aut obok siebie ] Ma człowiek racje!!!!! A u mnie w sztabinie( wie kto gdzie to?) to tiry tak k**** jeżdżą że nie mogę przejść(piechtą a co dopiero samochodem) na 2 strone bo jak wyjdę to BBBBYYYYYYYYYY i tak cały czas. Rozsypię raz papiaki to dostana za swoje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja tam mam metodę - jadę spokojnie za takim, aż się zatrzyma i idę na rozmowę. Z siekierą. :D Zazwyczaj są wtedy kulturalni.Mój kolega tak ostatnio zrobił, tylko że wyszedł z kijem bejsbolowym, a szanowny pan do niego - "może ci kolanka przestrzelić, syneczku". Kolega grzecznie wsiadł do auta i odjechał. Tacy są sk@r!!ele na świecie. Ja bym mu przypier#@%!Ł zainm by wypowiedział "może ..." :D heh Gnat = wyjmij, przeładuj, odbezpiecz siekiera = buch!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :D :lol: i tak ma być :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Hmmm, wszędzie są poj****i ludzie. Do mnie bez powodu koleś rzucał kamieniem (bo akurat przejechałem obok). Poza tym, jak jedziecie gdzieś przez wioski to lepiej nie przekraczać 50. Czasem kolesie mają niezłe akcje, (głównie w miejscowościach gdzie są dyskoteki/bary). Siedział sobie kolo na środku drogi z kolegą i do tego zaraz za dość ostrym zakrętem... Nic tylko pogratulować pomysłu... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 koledzy siekiera nie jest zbyt dobra, lepszy duzy mlotek, albo malutka siekierka = ciupaga. W yugoslawii byli dwaj kolesie co sie o partie szachow poklucili, jeden wyjal siekiere, drugi mlotek - zgadnijcie kto kogo zabil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 najlepszy to przeładowany szotgan :D :lol: jeden szczał i niedość że rozpierdzieli delikwenta to i jeszcze przy okazji upiększy jego wóz :D :lol: hehe... ale najbardzieej popularna jest kulturalna konwersacja :D :lol: np. pan X: Co ty kór#A zrobiłeś !!! poje#$*O cie !!! pan Y : Ciebie poje#$%O !!! Co kór#A w ryj chcesz !!! pan X: nie dziękuję ! ... :D :lol: hehehe... ale ja mam lepszy pomysł na piratów drogowych wystarczy kupić jakieś stare tanie auto wpierdzielić do środka klatkę bezpieczeństwa w środku wszystko poowijać i zabezpieczyć przed zderzeniem poduszkami lub czymś innym miękim, kubełkowe siedzonko z pasami takimi jak w aucie rajdowym i jedziesz takim cudem i jak ktoś zajedzie ci drogę to ty robisz gazik i jebut w takiego klienta :D tylko nie zamocno żeby sobie nic nie zrobić. Zauważyłem że cześto takie rzczey robią ludzie którzy jeżdżą wypasionymi brykami [np.bmw] i myślą że są panami szos a <span style="color:red;">[ciach!]</span>o prawda !!! :D :lol: :lol: :lol: hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Wiesz co to są "plecy"? nie lubie ludzi co sie chwalą co to za plecy oni nie mają najczęsciej to tylko przechwałki :evil: :evil: :evil: Jeśli chcesz sprawdzić - zapraszam. Ja sie chce sprawdzidz gdzie i kiedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Wiesz co to są "plecy"? nie lubie ludzi co sie chwalą co to za plecy oni nie mają najczęsciej to tylko przechwałki :evil: :evil: :evil: Jeśli chcesz sprawdzić - zapraszam. Ja sie chce sprawdzidz gdzie i kiedy? LOL robimy zaklady kto wygra. wejscie 1 zl obstawiajcie :lol: :lol: :lol: macho uwazaj bo grzesio moze miec siekiere, grzesio uwazaj bo moze sie okazac ze macho ma mlotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Wiesz co to są "plecy"? nie lubie ludzi co sie chwalą co to za plecy oni nie mają najczęsciej to tylko przechwałki :evil: :evil: :evil: Jeśli chcesz sprawdzić - zapraszam. Ja sie chce sprawdzidz gdzie i kiedy? LOL robimy zaklady kto wygra. wejscie 1 zl obstawiajcie :lol: :lol: :lol: macho uwazaj bo grzesio moze miec siekiere, grzesio uwazaj bo moze sie okazac ze macho ma mlotek 8O o wmorde!!Ale żeźnia bęzie !!Kamere niech ktoś weźmie albo cyfrówke :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...