Skocz do zawartości
Slayer

#@%%@ piraci drogowi

Rekomendowane odpowiedzi

lol i juz bys dawno nie zyl, moze w najlepszym wypadku bys na intesywnej terapi lezal. BTW czlowiek jak widzi gnata peka odrazu nie ma lewara. BTW2 mojemu staremu podobny przypadek sie zdarzyl ale dorwal tego manego i mu bombe sprzedal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to standard na naszych drogach. Jeżdże tylko 3 lata ,

a już mało mnie nie staranowało bmw(wyprzedzało na łuku a ja jechałem z naprzeciwka - zimą), 3 razy ktoś zmieniał na mnie pas ruchu,stłuczka, itp,itd. Pytanie do Slayera : gdzie to się wydarzyło?

Ale najbardziej wkuuuuuurzają mnie taryfy :evil: i baby za kierownicą:

tylko we wrześniu 2a razy wymusiły na mnie pierwszeństwo:

1.jechałem rowerem :!: a panienka nie widziała znaku STOP przed skrzyżowaniem

2. standard : niewiasta nie zauważyła takiego odwróconego trójkącika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jade dzisiaj na uczelnie i widze jak "napalony" gość w Nissanie Terrano II wszystkich próbuje wyprzedzić. W końcu nie miał się gdzie schować (auto z naprzeciwka) więc rozpoczął spychać malucha. Biedaczek przybrał lekko pobocze, cudem wyprowadził auto z poślizgu. Inny przypadek - rok temu wracam a facet z naprzeciwka tirem jedzie prosto na mnie - nie miałem gdzie uciekać ( nie licząc rowu ). Tym razem nie poszczęściło się maluchowi który był wyprzedzany - został zepchnięty do rowu. Kierowca tira nawet się nie zatrzymał !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi