Gość Tony*** Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 czesc.Mam pytanko.Mam Win XP i jak skanuje mks'em to ok.45 tys. plikow znajduje sie w Temporary internet files...jak chce znalesc ten folder,zeby zrobic tam porzadek <idac po sciezce C:dok.set. itd > to niestetyy za cholere go nie moge znalesc. Moze ktos mi powie gdzie to jest??? z gory dziex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 OPcje internetowe>Ogólne>tymczasowe pliki internetowe>ustawienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 c:"docs & sett""nazwa_uzytkowinka"ustawienia lokalneTemporary Internet Files - katalog ma atrybut 'systemowy' wiec mimo wlaczenia opcji 'pokaz ukryte' i tak moze byc nie widoczny... czasami mozna w nim znalezc ciekawe rzeczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tony*** Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 wielkie dzieki...mam to i widze ze jest tu tego wiele...chyba sobie pousuwam troszke :)))) ale najpierw dokladnie obejrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tony*** Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 aha mam nadzieje ze nic sie nie stanie jak to wszystko wywale do kosza...w koncu to tylko tymczasowe sa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 skoro jest mozliwosc ich usuwania z IE to chyba nic... swoja co to za usuwanie do kosza...? jak usuwac to usuwac... ps. nastepnym razem zamiast pisac 2 posty - jeden za drugim, to jest w prawym rogu przycisk 'zmien' ktorym mozna dopisac kilka linijek do wczesniejszego posta.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Możesz spokojnie wszystko wywalić. Łącznie z podkatalogami. Inne miejsca gdzie się zbierają śmieci to: Twój dysk systemowy:Documents and SettingsTwój profilUstawienia lokalneTemp Twój dysk systemowy:WINDOWSTemp A za postolejstwo dostajesz 2 punkty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tony*** Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 wielkie dzieki za wszystko...a za co te 2 pkt. kary ?? 8O eh...Wy tu za wszystko karacie.No nic 4 to jeszcze nienajgorzej.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...