bor_Belial Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Witam, czy ktos formatowal niskopoziomowo dysk tym programem ? Sciagam go ze stronki, a sciagam iso do nagrania na cd, wypalam, restartuje odpalam i ... wlasnie, i co dalej ? konczy mi na wierszu polecen i co ja mam teraz zrobic zeby odpalic low-format ? wszedzie pisze ze jest jakies menu, no qrde nic takiego nie mam, poprostu zwykly piekny wiersz polecen, uruchamiam wszystko co dalo sie uruchomic, a po programie do formatu ani widu ani slychu... qrcze, jestem juz zalamany. Na stronie seagate tez pisze o jakims menu,ale qrcze ja nie mam zadnego menu, jedyne co sie pojawia to o sterowniki aspi, potem ze a to cd potem ze partycja ma taka literke, ze ramdysk ma taka i cd = x, a to malo wazne, jeszcze jakis dlugi komunikat, zaraz zrestartuje to dopisze... no i nic wiecej, zadnego menu.. Trzeba jakims poleceniem wlaczyc to menu ? czy poprostu cos sie zjebalo ? mam win xp, c na fat32 d na ntfs, plyte asusa p4p800.. blagam o pomoc :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bor_Belial Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 komunikat tylko o tym ze partycje fat tylko obsluguje, ze litery dyskow sa zmeinne itp itd. natomiast w czasie startu nie widze zadnych errorow bo albo za szybko przelatuje albo zaslania ten wielki splash screen z z logo "sigejta ;(" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Jezeli masz bad sectory to zapomnij o low format od seagate'a. Tylko hdd regenerator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bor_Belial Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 juz sie uporalem z tym problemem, rozwiazanie znajduje sie na stronie producenta... http://www.seagate.com/support/kb/disc/how...o/use_dwse.html trzeba zmienc wpis w pliku DM.bat.. Wszystko opisane.. Chodzi o "niepoprawna obsluge karty graficznej", w moim przypadku r9600xt. Niestety jest to niemozliwe w przypadku korzystania z sciagnietej wersji ISO.. Trzeba zadowolic sie dyskietkami.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Witam czy za pomoca tego programu moge sformatowac tylko pierwsza partycje C czy D i E pozostana nienaruszone jesli tak prosze o opis jak to zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bor_Belial Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 chyba raczej jest to niemożliwe, do low-formatu wybierasz dysk.. ps. usunelo mi te bady.. juz np. scandisk dziala normalnie - nie sprawa ze komp zwisa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...