doss Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 witam serdecznie, Mam następujący problem: W przegladarce internetowej (ie6 sp1) "zadomowiła" mi się nowa domyślna strona statowa, której nie mogę zmienić poprzez Narzędzia-> Opcje internetowe. Na dodatek otwierająca się strona uruchamia instalację równie "nieciekawego" programiku. Może wiecie, gdzie są zapisywane parametry explorera (jakiś config), gdzie mógłbym ręcznie zmienić to domyslne ustawienie.A może jest jakieś inne rozwiązanie, proszę o pomysły. doss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Użyj Adaware albo spy bota :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=93738 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Uważam że temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Moze by moderator przykleil temat o stronach startowych bo ostatnio tai temat pojawia sie przynajmniej 3x dzienne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...