lopo Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 czy zna ktoś adresik z którego można zassać tego progsa??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 i jeszcze jedno - czy jest wogóle wersja pod win xp??? bo ja nie znalazłem jak dotąd... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 http://www.google.com/search?q=detonator%2...=utf-8&oe=utf-8 naprawde uzycie wyszukiwarki jest tak trudne? [hint: pierwszy wynik jest poprawny hint2: wpisalem dokladnie to co ty w topicu] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 ok,ok :x - ale mi chodzi o wersję pod win xp a tam jest pod wszystko inne tylko nie pod xp-ka :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 ok,ok :x - ale mi chodzi o wersję pod win xp a tam jest pod wszystko inne tylko nie pod xp-ka :evil:W pierwszym pytaniu nie napisales ze chcesz pod XP wiec dobry byl pierwszy link Teraz moge zaproponowac przeczytanie ktoregos z nastepnych bylo o WinXP - samodzielnosci troche - to nie boli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...