millor Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 JA kw temacie za dużo pachy jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Nie ma do tego systemu service packa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Cos tam jest , skorzystaj z Windows Update Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 http://www.microsoft.com/windows98/downloa...s/corporate.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 JA kw temacie za dużo pachy jestjako jednego SP nie ma ale jest wiele poprawek sam mam chyba z 10 na dysku a to nie wszystkie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 JA kw temacie za dużo pachy jestjako jednego SP nie ma ale jest wiele poprawek sam mam chyba z 10 na dysku a to nie wszystkie!!! To prawda ale ja nie mam żadnego i wszystko śmiga jak należy (a na dodatek mam pierwszą wersję angielską :D 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 JA kw temacie za dużo pachy jestjako jednego SP nie ma ale jest wiele poprawek sam mam chyba z 10 na dysku a to nie wszystkie!!! To prawda ale ja nie mam żadnego i wszystko śmiga jak należy (a na dodatek mam pierwszą wersję angielską :D 8) ) szczerze mówiąc to ja też żadnego nigdy nie instaluję bo nie widzę potrzeby :lol: 8) u mnie też wszycho śmiga jak trzeba :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 A ja regularnie odpalam WindowsUpdate + http://www.microsoft.com/technet/treeview/...ity/current.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...