reed Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Hhhmmm.,... ekhmmm................ Nadejszła ....... wiekopomna .... chwiła ............ ekhm... murwa, to nie ten topic :oops: A więc tak : Nadszedł nieunikniony czas mojego odejścia definitywnego z forum, przynajmniej jako aktywnego usera/modelatora forum. Już kilku "z nas" żegnało się i odchodziło z fanfarami i inhymi dodatkowymi efektami, które przyniosły tylko rozsgłos i ........... nic poza tym :) Chciałem odejść kulturalnie, bez rozgłosu i z podniesionym czołem. Dlaczego może ktoś zapyta ? (nikła szansa, ale jakby co ;-) ) Otóż dlatego że mam dość, może nie wszyscy z Was wiedzą że jestem już raczej "wiekowym ramolem" przedwczoraj udało mi się ukończyć 36 rok życia i rozpocząć 37-y. Rozumiecie więc chyba że średnia wieku forum miała wpływ na moją decyzję. Może niektórym wydaje się że to pryszcz, ale nie ma tak dobrze, jeszcze rok temu całkiem inaczej odbierałem wiele rzeczy, ale cóż, czas leci, nerwy się wyczerpują i w ogóle zmieniają się zainteresowania i priorytety. Tak jest właśnie ze mną. Miło wspominam tą kupą radochy i satysfakcji jakiej mogłem zaznać na Tweaku, tutaj przecież zostałem tweakerem. Z czasem jednak zapał minął, kompa traktuję juz jako zwykłe narzędzie, aczkolwiek pilnuję żeby było to w miarę możliwości "wypasione" narzędzie. Poza tym już mi się zwyczajnie nie chce. Niniejszym więc mówię wszystkim znajomym z Tweaka: Cześc :!: i 3majcie się :) Zawsze z przyjemnością pogadam na GGadaczu czy innym Skype, że o mailach nie wspomnę :) Sayonara :!: PS: Temat jest zamknięty specjalnie, żeby nikt nie poczówał się do napisania mniej lub bardziej ciekawych postów, to topic tylko informacyjny. PS2: Sorx że aż tak się rozpisałem, ale jakoś tak mi paluchy napitalały same w klawę :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Trzymaj się :] I nie znikaj mi z gg ;] A w ogóle to co się nie przyznałeś, że miałeś urodziny? :> Najlepszego :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Bo nie chciał wódki stawiać, zapamiętam to sobie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 juz w sumie na gygy pozegnalem cie jako usera forum ale oficjalnie tez nie zaszkodzi ... ;] 3maj sie brachu i powodzenia na 'nowej drodze zycia' ... !!! obys z gadu nie zrezygnowal ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Szkoda . POwodzenia na przyszlosc :P . I wkoncu wrocil twoj pro avatar . ( a na tweka wpadaj czasem ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Szkoda. :( Ale tak to już jest. Nic nie trwa wiecznie. Trzymaj się Inquisitorze. :P Dobrze , że chociaż całkowicie nie zdematerializowałeś wszelkich kontaktów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...