pon_ton Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Ktoś to odpalił na radeonach? Bo coś nie moge... W readme jest napisane, że obsługuje radeony, a w czasie uruchamiania pisze, że radony są "not supported". Płyta była dołączona do CD-Action, pewnie tam jest rozwiązanie, ale gazety nie mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Ja odpalilem normalnie na Radq 8500,skakalo jak kotek,Pozniej 9500 pro i wreszcie na 9700 pro chodzi normalnie,niestety,gra jest za bardzo zoptymalizowana pod nvidie bo na GF4Ti4200 chodzi super plynnie a przeciez Radeon 9500 pro przebija Gf4 o jakies 50% wydajnosci GF4 :P wiec nic z tego nie rozumiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pon_ton Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 odpaliles u siebie z plyty cd - action, czy innej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Odpalalem u siebie z image'a na Radeonie 9000. Gra chodzila az milo, niestety nie pamietam jakie mialem wtedy sterowniki. Pamietam jedynie, ze byly to jedne ze starszych Omegi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pon_ton Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 To nie wina sterownikow, tylko tego ze gun metal to dedykowana gra dla nvidii... ale skoro umieszczaja ja na plycie z cd-action, to musial byc jakis pacz/cokolwiek co umozliwi mi gre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Gra na 100% dziala na Radeonach, bo sam w nia swego czasu gralem na 9700. Naprawde wierzysz w to, ze powstala choc jedna gra dzialajaca TYLKO na nvidii lub na Ati? Toz to by bylo samobojstwo dla developerow. Poszukaj patcha na necie, ale z tego co pamietam to ja gralem bezposrednio po instalacji (gra dodana z cda), wiec to musi byc jednak kwestia sterow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Odpalalem u siebie z image'a na Radeonie 9000. Gra chodzila az milo, niestety nie pamietam jakie mialem wtedy sterowniki. Pamietam jedynie, ze byly to jedne ze starszych Omegi. Ciekawe e jak tego dokonales?? Podasz mi recepte ?? BO u mnie na 9500 skakala kiedys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Pewnie gral w 320*248 or smthg, bo u mnie to i na r9700np skakalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Gra działa na Radziszach. U mnie odpalałem to na R9100 mojego brata i na moim R9600PRO i nie było najmniejszych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Zaraz sam sprawdzę ;) Działa dobrze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Dzialac to bedzie nawet na 7500 tylko ze od takich kart do takich 9100 - gra bedzie skakala jak zajac w nienimalnych detalach w 640 na procq do bartona 2500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 hmm ja gralem w 800x600 detale prawie na maxa no shadows i smigala az milo ... r9100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 no,ale zobacz jaki masz proc,mowilem - do bartona 2500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Gralem w 1024x768 z detalami na max. Kompa mam raczej slabego: c1000, 384M i r9000. Sterowniki jedyne jakie udalo mi sie w tej chwili znalezc na dysku to: rad_w2kxp_omega_2544, najprawdopodobniej gralem na tych, to juz dosc dawno temu bylo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Grałeś ?? Dla mnie to oglądałeś zdjęcia. Na Baleronie 1000, 1024x768 i max detale :lol: może to płynnie działało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Grałeś ?? Dla mnie to oglądałeś zdjęcia. Na Baleronie 1000, 1024x768 i max detale :lol: może to płynnie działało ?Wiesz, znam ludzi, którzy mówią, że jest płynnie przy 10fps :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Przeciez ta gra to juz staroc, nie wiem dlaczego mialoby to chodzic tak wolno. Co do plynnosci, to pewnie bylo cos kolo 30-40 fps, nie zauwazylem zadnego skakania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Staroć?? Jeżeli gra, która ma rok to dla ciebie staroć to gratuluje. Nie wiem czy to przeczytałeś i czy wogóle to wiesz ale GunMetal w CDA to była polska premiera tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 A co ma do tego polska premiera? Myslisz ze w wersji dla CDA specjalnie sknocili obsluge Radeonow czy jak? Gra ma juz rok, dla mnie jest to juz w pewnym sensie staroc. Nie mam jak udowodnic, ze gra dzialala mi plynnie na tym sprzecie, zreszta nie mam nawet takiego zamiaru. Jak ktos nie wierzy, nie zmuszam, ja w kazdym razie gralem, skonczylem i wiecej nie mam zamiaru wracac do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 ludziska...te optymalizacje dla NV polegaja na wyłączeniu pixel shadera 2.0.... przecież były testy - gra na radku i na gf wyglad inaczej. Radki obrabiają wsyzstkie funkcje i stąd taka rózncia w wydajności.... poza tmy egnine jest delikatnie mówiac skopany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...