Skocz do zawartości
dadaya

Rome: Total War

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem z ta gra. Nie moge jej uruchomic pod windowsami xp sp2. Jak uruchamiam gre pokazuja sie filmiki i tak dalej a pozniej jak ma sie pojawic glowne menu wywala czarny ekran i sie zawiesza. Sprawdzalem pod windowsami 98 i wszystko chodzi elegancko. Jesli ktos sie spotkal z takim problemem to prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja już gram 2 tygodnie :D najpierw grałem julkami podbiłem całą europę ale zostawiłem rzym żeby nie kończyć gry teraz gram armenią (jakiś tydzień) na hard/hard gra jest na prawde super dokładnie nie można powiedzieć w ile dni można ją skończyć to zależy od ciebie czy stosujesz szybki podbój czy bardziej skupiasz sie na rozwijaniu miast myśle że przez tydzień grając jakieś 4 godziny możną ja spokojnie skończyć tyle grałem julkami i prawie mam koniec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram od dwoch dni i rzeczywiscie gra wciska w fotel. Juz Medieval byl dobry, a to bije go na glowe. Oprocz rewelacyjnej grafiki i swietnych bitew, w porownaniu z Medievaluateem dyplomacja przeszla prawdziwa rewolucje. Jak na razie nikt bez sensu mnie nie atakowal, lamiac korzystne przymierze itp.

PS Mam prosbe do autora oryginalego posta/moderatorow - czy moglibyscie zmienic tytlu watku na zgodny z autentyczna nazwa gry? Bo teraz wyglada to strasznie glupio...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Czy istnieje spolszczenie do tej gry ?? przeszukałem jusz pół interneta i nic :( wiem że trzeba ćwiczyć angielski ale po polsku groło by się o wiele fajniej

wczoraj przeglądałem ulotke z media markt i polska wersja juz jest (cena 89 zeta)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi