Qdlaty Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Witam! Mam zamiar dokonać mod`u którego celem jest odblokowanie pozostałych 4 potoków...Całość sprowadza się do połączenia 2 styków "czymś" przewodzącym prąd i wrzuceniu nowego Bios-u... I wlasnie pytanko czego użyć do połączenia i od razu mowię iż nie może być to ołówek.. Coś w rodzaju pasty, kleju ? Ważne jest też dla mnie by " w razie czego " dało się łatwo usunąc z ;] i oczywiscie gdzie mozna to zdobyc na terenie Wawy ;] Pozdro i Thx z Goory za Help ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 trudne pytanie - ja w swoim 9800se punkty lutownicze połączyłem cyną (lutownica w ręke i już) nie wiem jak to jest w x800 bo nie mialem jeszcze do czynienia z tą kartą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qdlaty Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 hmm nie wiem czy dobrym pomyslem jest lutowanie tego zwazywszy na wielkosc :) na wszelki wypadek zamieszczam link do photki co i jak ;] www.n-s.pl/dubelek/q/3mini.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Ja bym zapełnił tą szparke plasteliną, albo czymś w tym stylu, a potem pomalował lakierem przewodzącym prąd - możesz znaleźć taki na allegro. W racie czego lakier zmywasz acetonem, a plasteline wydłubujesz igłą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qdlaty Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 a co myslicie o Thermopox - ELPOX 15- Klej Elektroprzewodzący ! czymś sie go da zmyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...