waldemas Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 :( mam problem z iron storm u kumpla jest ok podobny sprzęt tylko inna karta muzy. Po obejrzeniu intro wywala do windowsa . Mój złom to ecs k7s5a xp1700 gf3 ti200 sb live5.1 ... Na sprzęcie kumpla wsadziłem swoją grafę i poszło a u mnie :evil: :cry: 8O nie idzie. Czemu? Ktoś wie ? help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neos Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 zapewne kwestja sterownikow, sprawdz jaki masz directx, zainstaluj najnowsze do grafy itp. Jesli naprawde zalezy Ci na grze to zrob formata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 dwa razy robiłem format sterowniki do grafy 43.03 nic nie pomogło. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 poszukuje patcha v.1.04 PL, ma ktos ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Sek w google: http://www.idg.pl/ftp/gry_1413/Iron.Storm.1.04.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) dzieki :) ale co powiesz pan na to: gra jest oczywiscie zainstalowana, wlasnie potrzebuje konkretnie patcha 1.04 PL na googlach juz szukalem ale wlasnie tylko takie wersje sie sciagaly co podales linka :( Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez remek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zainstaluj na tej partycji, na której masz Windowsa, czyli najpewniej na C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) gra jest zainstalowana domyslnie czyli na C/program files (nic nie zmienialem) ogolnie wszystko instaluje na partycji D ale probowalem wlasnie na c i dzieje sie to samo Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez remek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...