lopo Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 mam dziwny problem, który pojawił się ostatnio - mianowicie coś się skaszaniło z restrtem w moim kompie - gdy restartuje kompa spod windy(po zainstalowaniu jakichś sterowników np) to wtedy komp niby uruchamia się od nowa, wszystko działa - cd,cd-rw pracują, ale ekran przestaje reagować tzn. nie włącza się :evil: nie wiem o co chodzi, jak to się już stanie to nie pomaga nawet twrdy restart tylko muszę zupełnie kompa wyłączyć(wyciągnąć wtyczkę z sieci) i wtedy komp się odpala,ale też nietypowo: włącza się od razu BIOS i procek jest ustawiony na 11.5x100 zamiast na 11.5x133, przestawiam to i wtedy komp uruchamia się już ok. Dodam że jak na razie to nic nie kręciłem, komp taki jak w podpisie, system: win xp,dentki:40.41(instalowałem inne ale nic nie pomogło) POMÓŻCIE :!: :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 spróbuj najpierw wrzucic load optimaized setups-czy jak to sie tam u Ciebie zwie czy przed instalką dentek 40,41 to było??? masz monitor podpięty osobno??czy do zasiłki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 monitor podpięty do listwy nie do zasilacza, w sumie do końca nie jestem pewien czy było to przed instalacją dentek 40.41 ale dziś mieszałem trochę z dentkami - miałem 30.82 potem zainstalowałem 40.41,potem 28.32 a potem znów 40.41 i problem występował po każdym restarcie po zainstalowaniu dentek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 monitor podpięty do listwy nie do zasilacza, w sumie do końca nie jestem pewien czy było to przed instalacją dentek 40.41 ale dziś mieszałem trochę z dentkami - miałem 30.82 potem zainstalowałem 40.41,potem 28.32 a potem znów 40.41 i problem występował po każdym restarcie po zainstalowaniu dentek no to wywal wszystkie dentki z dodaj/usuń -łącznie z wdm popraw detonator destroyerem a najlepiej destroyerem 40,41 i od nowa instaluj ale inne oczywiście(30,30 lub 30,82) ps. ja te 40,41 uważam za wyjatkowy syf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 spox - ale mam problemy ze znalezieniem tego destroyera pod win xp - znasz może jakas stronke??? bo ja cos sciagnalem ale wywala jakis blad :evil: wczesniej przed instalacja kazdych dentek odinstalowywalem stare z dodaj/usun programy, bede jeszcze kombinowal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 www.guru3d.com a najlepszy jest detonator 40,41fix-nie ma sladu po tych dentkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 aha i po wszystkim zainstaluj jeszcze raz dx8.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 ale ten detonator destroyer nie działa pod xp :!: :!: nie znalazłem żadnego działającego pod xp na tej stronce :evil: nie wiesz gdzie można znaleźć detonator destroyera ale pod xp?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 to działa na pewno i jest lepsze http://www.voodoofiles.com/7784 ale słuzy do pozbywania sie innych dętek i czyszczenia systemu pod instalke 40,41 ale może coś pomoże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 teraz już wszystko ok - problem leżał w tym że pamięci były ustawione na 2-2-2-5 (Turbo) i to przez to sie tak działo bo po zmianie na 2,5-3-3-6(optimal) jest ok :twisted: ale czemu nie mogę ich dać na te szybsze ustawienia :?: pamiątki są Kingstona na kościach Hynix :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...