waldus Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Witam, moj komputer sam się resetuje :/ uruchamiam komputer, i po jakis 2 minutach komputer sie wiesza, nic nie mozna zrobic ani ruszyc myszka, ani ctrl+alt+dlete nie dziala... po prostu sie wiesza i 3 sekundy potem moze czasem troche dluzej resetuje się :/... nie jest to na pewno wina wormblastera i nie jest to rozniez wina zbyt gorącego procka, bo to sprawdzalem. Ale na starcie systemu wyswietlaja mi sie dwa błędy. Mianowicie: (sory za dwa te same ale sie pomylilem, ale to on jest wazny i komplikuje chyba sprawe) dziwi mnie to bo jeden z nich informuje ze sterownik karty graficznej zakloca prace systemu, a wszystko do tej pory dzialalo bardzo dobrze i nie sprawialo najmniejszych problemow... wiec nie wiem o co tutaj chodzi Wiecie co to moze byc ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 ja bym zaczął od formata,potem sciagnął najnowsze sterowniki od grafy.Sprawdź czy grafa sie nie przegrzewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Ja bym reinstalował stery od grafy: usuń, driver cleaner, kontroler zgodny z vga i dopiero instaluj nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 no przeciez windows wypisuje Ci z czym jest problem. Zainstaluj jakies sprawdzone detonatory z WHQL i bedzie na pewno git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldus Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 no ale ja juzodinstalowalem sterowniki, ale one same potem po dodaniu karty sie zainstalowaly nie wiem skad :| bo plytki z nimi nie bylo w cd-ku :/ a skad moge sciagnac nowe sterowniki do geeforce'a ? bo nie znam strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 a skad moge sciagnac nowe sterowniki do geeforce'a ? bo nie znam strony.O LOL BUahahaha no nie LOL! www.google.pl => 1sek szukania wystarczy wpisać "nvidia drivers" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 A moze prosciej:) www.nvidia.com .........ludzie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Na screenie jest: nie moze zakonczyc operacji rysowania ja tak mialem jak krecilem karte.. zmien stery na inne.. ale ostrzegam ze tych 61.xx moze byc to samo.. bo u mnie obraz sie na nich zwiesza co nowmalnie dzieje sie tylko jak sie karta przegrzewa... jesli nie pomoze, to sprawdz czy wewnatrz skrzynki nie jest zbyt goraco (na wyczucie - wloz reke) usun tez wszelki kurz jaki znajduje sie na karcie grafiki i na slocie AGP... (najlepszy do tego jest pedzelek malarski np taki szeroki na 5 cm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldus Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 nie podkrecalem karty, a w srodku to njest za goraco bo odkrecilem jedna scianke chlodzenie tez ma dobre jeszcze z kurzem zrobie, a w tej chwili sciagam detonator na xp do mojej karty to mam nadzieje pomoze, ale teraz jak wlaczylem komputer co mnie zdziwilo nie pokazal sie ten błąd :D a nic nie instalowalem... dopiero teraz sciagam sterowniki :) dziwne dziwne ale na wszelki wypadek zainstaluje dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 sterowniki ci sie instalowały bo ich dobrze nie wyczyściłeś i zostawały w folderze systemowym.Musisz urzyć programu driver cleaner http://www.driverheaven.net/cleaner/ któy wyczyście elegancko.Wtedy spróbuj zainstalować nowe sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...